Evosign - design interior

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
1401

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmam pentru a ne indeplini misiunea de “casa visurilor”?
Mai trebuie sa tencuim casa, sa-i dam o culoare, sa amenajam curtea, gradina, sa facem eventual un foisor, sa cumparam plante, pardoseala pentru interior-exterior, corpuri de iluminat, mobilier, tamplarie, ...
Dar cum sa fie? Ce culoare ? Se potriveste oare cu...? Am vazut eu in revista ceva...

Design interior case

Amenajarea spatiului interior cat si exterior este la fel de importanta si ne influienteaza in mod direct viata de zi cu zi. De aceea trebuie acordata o atentie deosebita aspectelor care definesc aceste spatii.
Cel care este in masura sa echilibreze si sa aduca la un numitor comun aceste aspecte, o persoana educata in acest sens, este designerul de interior.

Design interior case

Odata ce ati luat legatura cu designerul de interior, veti parcurge impreuna cu acesta o serie de pasi care va vor ajuta la buna desfasurare a proiectului.

Prima etapa este consilierea moment in care se poarta primele discutii despre idee, culoare, material, functiuni. Sunt studiate cataloage de produse si se aleg piesele de mobilier, obiectele decorative, corpurile de iluminat, materialele pentru finisaje, etc.

Aceasta etapa este foarte importanta pentru definire stilului, liniilor caracteristice, directiei in care va merge proiectul de design interior. In cea de-a doua etapa se realizeaza conceptul de design interior. Discutiile de la prima etapa se materializeaza. Sunt prezentate planuri cu functiuni si circulatii, imagini tridimensionale de concept, schite.

Ideile prezentate in schite si planuri sunt discutate si impreuna cu designerul ajungeti la o concluzie in urma careia proiectul prinde contur.Proiectare si randare 3D. In etapa a treia, proiectul este detaliat si prezentat prin intermediul imaginilor tridimensionale fotorealiste. In acest moment “casa visurilor” apare in fata dumneavoastra intr-o realitate virtuala, asa cum va arata in final. Imaginile surprind atmosfera si ambianta interioarelor intr-o forma detaliata.

Din acest moment proiectul este stabilit si se trece la a patra etapa: plansele tehnice. Urmeaza executarea planselor tehnice ce contin toate planurile si detaliile proiectului, de la planul de compartimentare, functiuni si mobilare pana la detalierea fiecarui spatiu in functie de tipul de finisaj, precum si planse tehnice pentru mobilierul realizat la comanda. A cincea etapa. Impreuna cu designerul de interior se fac vizite la furnizori, se comanda materialele si suntem gata sa ne apucam de treaba.

Design interior case


Ne aducem o echipa (in cazul in care nu o avem) care sa se ocupe de proiect, stabilim o intalnire cu designerul de interior si cu seful de santier. In urma acestei intalniri sunt explicate plansele tehnice si se organizeaza o ordine a prioritatilor. Pe parcursul lucrarilor designerul de interior va face vizite la santier si va oferi consultanta.

Proiectul de design interior este finisat, pardoselile sunt montate, mobilerul este pozitionat, corpurile de iluminat functioneaza, obiectele decorative ies in evidenta placut, trebuie sa mai vina si perdelele si... misiunea “casa visurilor” e indeplinita.