Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Drubeta-Turnu Severin
https://pfscleaning.ro

Eurotenda Paradise

Detalii

Adresa
Pantelimon, Strada Campului, nr. 1
Telefon
0729952348
Social links
Categorie
Decoratiuni
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1171

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Eurotenda Paradise Pantelimon

Compania Eurotenda Paradise produce sisteme de Top pentru acoperirea teraselor în aer liber. Cele mai populare sisteme pentru acoperire sun pergole retractabile, copertine retractabile, folie transparentă închideri terase și rulouri cu plastic transparent. Pergolele sunt elemente de umbrire sunt confecționate din aluminiu cu acoperiș impermeabil. Pergola retractabilă Persa este un sistem cu lamele din aluminiu acționat electric cu motor. Pergola Star este cu prelată impermeabilă și sistem de lumini led.

Copertine retractabile special construite pentru umbrirea balcoanelor și teraselor de soare. Toate copertinele au material textil impermeabil cu prelată. Pentru închideri terase folosim folie transparentă din care confecționam rulouri transparente. Modele rulouri transparente: rulou casetat, necasetat, panou cu capse și bride. Toate sistemele sunt confecționate cu prelată transparentă impermeabilă.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00

Filtre

Decoratiuni: Copertine, Pergole, Rulouri

Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro