Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Eurobac

Eurobac

Detalii

Adresa
Oradea, Strada Horea, nr. 59
Telefon
0259415811
Fax
0259415911
Social links
Categorie
Firme tamplarie
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1657

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Eurobac Oradea

Usile metalice sunt disponibile in doua variante de fi nisaj, otel inoxidabil rezistent la actiunea acizilor si tabla zincata pe ambele parti. Datorita rezistentei la frecare si coroziune, usile metalice de interior sunt majoritar utilizate in interioare cu cerinte sporite de rezistenta la factori externi, in special la solutii chimice agresive.

Datorita parametrilor majorati ai usilor tehnice, acestea au primit atestarea Institutului National de Igiena din Polonia si pot fi utilizate in spitale, laboratoare, restaurante, spatii subterane, garaje, etc. Pentru pastrarea parametrilor corespunzatori usilor metalice, este necesara folosirea unui toc compatibil din cadrul ofertei noastre.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 19:00
Sambata: 9:00 - 14:00

Filtre

Tip: Montaj, Usi

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/