Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Erori care se fac des in montarea acoperisurilor

Erori care se fac des in montarea acoperisurilor

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
2019

Voteaza & Distribuie

Prezentare

In etapa construirii unui acoperis pot aparea o multime de greseli, ce pot afecta intreaga casa la inceput sau pe parcursul anilor. Aceste erori se pot ivi chiar si in momentul in care se construieste structura de rezistenta a acoperisului, denumita si sarpanta, acest element necesitand un calcul exact si o fabricare potrivita tipului de invelitoare ales si greutatii pe care o are. Expertii recomanda proprietarilor de case care doresc un acoperis ieftin si rezistent sa aleaga o invelitoare etansa, care sa nu cantareasca mult si care sa faca fata la intemperii.

Greseli frecvente in procesul de termoizolare a acoperisurilor


In momentul in care se face termoizolarea acoperisului apar deseori greseli, tocmai din dorinta de a cheltui cat mai putini bani pe materiale. Tinand cont ca materialele folosite nu se vad, oamenii prefera sa foloseasca orice, chiar si materiale necorespunzatoare tipului de acoperis sau locatiei in care se construieste cladirea (clima este un factor esential de luat in considerare atunci cand se construieste un acoperis la o cladire), ajungand astfel sa se aleaga cu o termoizolatie nepotrivita.

De fiecare data cand se pune la cale o termoizolare pentru un acoperis, trebuie sa se calculeze grosimea stratului termoizolant conform tipului de termoizolatie dorit, dar si in functie de structura acoperisului. Daca acest calcul nu se face in mod corect, in timpul iernii, dar si al verii, cand pot aparea conditii meteo extreme, termoizolatia va lasa de dorit. Pentru ca temperaturile din casa sa fie potrivite atat iarna cat si vara, cel mai bine ar fi sa se foloseasca membrane de izolatie cu protectie termica dubla. Cele mai bune astfel de membrane ce se gasesc pe piata din Romania sunt cele care prezinta margini autoadezive, care se pot sigila complet.

Daca locuinta ta nu este bine izolata, vei avea facturi mai mari la energie. Se stie faptul ca cele mai mari irosiri de caldura au loc tocmai in zona acoperisului. O alta greseala care se face des in montarea acoperisurilor este faptul ca proprietarii prefera, de multe ori, sa angajeze muncitori necalificati sau sa se ocupe ei insisi de aceasta sarcina, in dorinta de a economisi niste bani. Cu toate acestea, fie ca alegi acoperis tabla, din lemn, tigla metalica, ceramica sau orice altceva, niciodata nu este bine sa iti lasi casa pe mana amatorilor. Muncitorii neinstruiti fac adesea greseli in montare si in termoizolatie.