Elysee Impex

Elysee Impex

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 3, Bulevardul Basarabia, nr. 256
Telefon
0347954128, 0743169386
Web
https://chairry.net
Categorie
Firme mobila/accesorii
Modificat
acum 1 saptamana si 1 zi
Vizualizari
1091

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Elysee Impex Bucuresti

Elysee Impex, firma din spatele Chairry, exista inca din 1997, iar domeniul sau principal de activitate a fost legat o perioada destul de lunga de distributia de piele si stofe pentru producatori de mobila. Deci s-ar putea spune ca dragostea noastra pentru mobilier s-a consolidat treptat, iar legaturile stranse cu domeniul si experienta acumulata ne-au ajutat sa punem baze solide pentru brandul Chairry, inregistrat in 2011.

In prezent, Chairry a devenit sinonim cu o echipa de profesionisti in domeniul HORECA, dar si cu un portofoliu foarte bogat de mobilier si accesorii potrivite pentru orice fel de spatiu, fie ca vorbim despre hoteluri, restaurante, baruri, cafenele, terase, piscine, plaje private, sali de asteptare, birouri, sali de conferinte si evenimente etc.

Fireste, avem mobilier in orice stil (clasic, modern, elegant, minimalist etc.) si putem sa oferim solutii complet personalizate, incepand cu adaptari de design si continuand cu materialele, tesaturile si culorile. insa mai avem ceva care ne diferentiaza net de concurenta – deschiderea spre nou. Chairry este constant intr-un proces de imbogatire a portofoliului propriu cu modele deosebite, iar unele dintre ele sunt, cu siguranta, unice pe piata romaneasca. Drept dovada, reprezentam exclusiv in Romania marci recunoscute ca ZOWN, Balliu, Bubola e Naibo si TWENTYFIRST.

Filtre

Gen mobila: Fotolii, Mese, Mobilier gradina, Scaune
Material: Lemn masiv, Metal
Tip: Mobila noua
Facilitati: Asigura transport