Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Elkoplast

Elkoplast

Detalii

Adresa
Giroc, Strada Mercur, nr. 17
Telefon
0256466470
Categorie
Utilaje/Echipamente
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
1765

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Elkoplast Giroc

Incepad din anul 1991, compania ceha Elkoplast are ca principal domeniu de activitate producerea de containere si utilaje pentru colectarea, sortarea, compactarea si transportul deseurilor, a containerelor din fibra de sticla necesare colectarii selective a deseurilor si a containerelor de mare capacitate din otel.

Productia de serie se axeaza pe containere si cisterne din fibra de sticla, containere pentru materiale granulare pentru combaterea poleiului si alte produse specifice cu utilitati in domeniul alimentar, al agriculturii, al transporturilor, al constructiilor si nu numai. In acesti 16 ani de experienta Elkoplast Cehia s-a impus pe piata europeana de profil prin produse cu o valoare utila sporita si durabilitate indelungata, obtinute datorita calitatii superioare de confectionare si prin folosirea materialelor de inalta calitate si certificate.

Filtre

Servicii: Service, Vanzare
Utilaje: Utilaje

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro