Anunt Diamant Euroinstal

EuroInstal Timisoara - vrei ca iarna sa nu te prinda nepregatit? Esti in cautare de oferte pentru centrale termice? EuroInstal Timisoara, comercializeaza centrale termice la preturi care iti convin!
https://euro-instal.ro

Electromec

Electromec

Detalii

Adresa
Zalau, Strada Vanatorilor, nr. 35
Telefon
0260612051, 0360102006
Fax
0260612051
Categorie
Firme instalatii termice
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1545

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Electromec Zalau

Firma noastra este specializata in activitatile de proiectare, instalare, service si intretinere pentru instalatii de aer conditionat-climatizare si frigorifice (chillere, ventiloconvectoare, centrale de tratare aer, echipamente tip rooftop, dulapuri de climatizare cu atmosfera si umiditate controlata, etc.)

Pe segmentul de aer conditionat, firma noastra colaboreaza cu marci de prestigiu ca: FUJITSU, FUJI ELECTRIC, Interklima, Goodman. Toate aparatele de aer conditionat sunt testate si omologate in Romania de institutiile specializate si sunt insotite de certificate de calitate. Activitatea de service este asigurata de firma noastra care dispune de personal calificat pentru asigurarea service-ului in perioada de garantie si post garantie.

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro