Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Electromec

Electromec

Detalii

Adresa
Zalau, Strada Vanatorilor, nr. 35
Telefon
0260612051, 0360102006
Fax
0260612051
Categorie
Firme instalatii termice
Modificat
acum 2 ani si 9 luni
Vizualizari
1645

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Electromec Zalau

Firma noastra este specializata in activitatile de proiectare, instalare, service si intretinere pentru instalatii de aer conditionat-climatizare si frigorifice (chillere, ventiloconvectoare, centrale de tratare aer, echipamente tip rooftop, dulapuri de climatizare cu atmosfera si umiditate controlata, etc.)

Pe segmentul de aer conditionat, firma noastra colaboreaza cu marci de prestigiu ca: FUJITSU, FUJI ELECTRIC, Interklima, Goodman. Toate aparatele de aer conditionat sunt testate si omologate in Romania de institutiile specializate si sunt insotite de certificate de calitate. Activitatea de service este asigurata de firma noastra care dispune de personal calificat pentru asigurarea service-ului in perioada de garantie si post garantie.

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/