Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Electromagnetica

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 5, Calea Rahovei, nr. 266-268
Telefon
0214042102
Social links
Categorie
Firme instalatii electrice
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
1970

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Electromagnetica Bucuresti

Centrul pentru iluminat cu semiconductori se focalizeaza pe dezvoltarea de solutii pentru iluminat bazate pe LED, inovative si avansate din punct de vedere tehnologic. Combinam expertiza dobandita in decenii de activitate in domeniul ingineriei electrice si electronice cu cea a specialistilor nostri in domeniul tehnologiei iluminatului pe baza de LED. Pe langa motivatia comerciala, Centrul pentru iluminat cu semiconductori reuneste cunostinte si discipline variate in vederea examinarii obiective a tuturor aspectelor iluminatului Solid-State cu LED, incepand cu faza de proiectare si terminand cu faza productiei de masa.

Viziunea noastra este sa deschidem noi oportunitati in domeniul LED in Romania sau mai simplu spus sa ne asumam rolul de deschizator de drumuri. Centrul pentru iluminat cu semiconductori doreste sa constientizeze consumatorul despre valoarea adevarata a acestei tehnologii fara a supraestima caracteristicile si avantajele ei. Specialistii de la Centrul pentru iluminat cu semiconductori livreazaavantaj in afacerea clientilor prin sursele de iluminat produse.

Realizam acest lucru: prin Investitii, Inovare, Creativitate. Acest lucru conduce la o dobandirea unei pozitii pe piata ce permite abordare flexibila cerintelor standard ale clientului la un pret corect. Odata cu introducerea tehnologiei LED in iluminat termenul de eficacitate a aplicatiei capata un nou sens intrucat cele mai eficiente lampi nu intotdeauna sunt asociate si cu cele mai eficiente aparate de iluminat.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Drubeta-Turnu Severin
https://pfscleaning.ro