Electro Service RB

Electro Service RB

Detalii

Adresa
Bucuresti, Bulevardul Metalurgiei, nr. 78
Telefon
0214066010, 0214066011, 0752448999
Web
https://electroservice.ro
Categorie
Firme scule/unelte
Modificat
acum 1 saptamana si 12 ore
Vizualizari
1219

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Electro Service RB Bucuresti

Managementul de varf al Electro-Service RB a definit si documentat politica in domeniul managementului calitatii. Aceasta este implementata si aplicata la toate nivelurile structurii organizatorice ale organizatiei, respectand cerintele prevazute in standardul de referinta SR EN ISO 9001:2008 si a cerintelor prevazute in comenzi / contracte.

Obiectivele referitoare la managementul calitatii sunt clar definite si stabilite de catre managementul de varf al organizatiei si au alocate toate resursele necesare pentru indeplinire. Toti angajatii organizatiei, inclusiv noii angajati, sunt instruiti asa incat sa inteleaga politica si obiectivele in domeniul calitatii si angajamentul cerut pentru a atinge aceste obiective.

Managementul de varf asigura ca aceasta politica este inteleasa, pusa in aplicare si mentinuta la toate nivelurile in organizatie. Politica si obiectivele in domeniul calitatii, precum si responsabilitatile si mijloacele pentru indeplinirea acestora sunt „produsele" pe care le „executa" managementul de varf al organizatiei, dar le pune in aplicare intregul personal al organizatiei.

Filtre

Facilitati: Service