Anunt Diamant Euroinstal

EuroInstal Timisoara - vrei ca iarna sa nu te prinda nepregatit? Esti in cautare de oferte pentru centrale termice? EuroInstal Timisoara, comercializeaza centrale termice la preturi care iti convin!
https://euro-instal.ro

Effe 2 Termotecnica

Detalii

Adresa
Alba Iulia, Strada Regimentul V Vanatori, nr. 200
Telefon
0258818026, 0752245032
Social links
Categorie
Firme instalatii termice
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1370

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Effe 2 Termotecnica Alba Iulia

Domeniul de activitate: importului de cosuri de fum, garduri, port sticle din ceramica. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In firma Effe 2 Termotecnica este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client.

Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi.

Orar

Luni - Vineri: 8:30 - 16:30

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro