Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Echipamente pentru un mediu curat

Echipamente pentru un mediu curat

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Apartine de
Awe Waste Compactors
Vizualizari
1503

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Prese de balotat deseuri


Problema deseurilor este deseori dificil de administrat, indifferent de dimensiunea afacerii. Pentru reducerea volumului deseurilor pana la 90%, este recomandabil sa se utilizeze o presa de balotat deseuri. In acest mod, prin tehnologia balotarii, se diminueaza dimensiunile unei cantitati mari sau medii de deseuri, in cateva secunde, ajungand la dimensiunile unui europalet.

AWE COMPACTORS va pune la dispozitie o gama variata de prese de balotat deseuri. Pot fi verticale, orizontale, multicamerale si pot avea diferite capacitate, respective putere de balotare. Deseuri voluminoase cum ar fi ambalaje de carton, plastic, PET-uri, se transforma in material compact, care poate fi usor manevrat. Presele cu sistem de ghidare reduc efectul de revenire elastica a materialului si sunt prevazute cu sistem complet de evacuare pentru balot.

Presele mici sunt ideale pentru spatii cu inaltime redusa, fiind pretabile pentru magazine mici, spatii de birouri, care prelucreaza volume foarte mici de deseuri.Cea mai mica presa realizeaza un balot in circa 20 de secunde, extreme de rapid si eficient. Presele medii MACFAB creaza baloti de pana la 150 kg, iar cele mari prelucreaza o varietate mare de deseuri, inclusiv cauciucuri.

Deseuri menajere


Presele pentru prelucrat deseuri menajere, produse de MACFAB sau firma germana Bergmann va ofera o solutie reala la problema deseurilor menajere, fie ca este vorba de reziduuri provenite din activitatea industriala, comerciala sau activitate de birouri. Produsele sunt potrivite atat pentru cei care detin o afacere mare in domeniul industriei, comert sau industria hoteliera dar si celor care au afaceri mai mici si cauta solutii pentru a scapa intr-un mod eficient de deseuri. Pentru o gestiune corecta a deseurilor, alegeti produse de inalta calitate, distribuite in peste 30 de tari.

Awe Compactors ofera posibilitatea de a apela la servicii de reparatii si interventie in perioada de garantei si post garantie, avand in Romania reprezentanta tehnica proprie a producatorului. Oferta Awe Computers se adreseaza unei game largi de societati comerciale de pe intreg teritoriul tarii si poate personaliza serviciile sale in functie de specificul activitatii fiecarui client.

awecompactors.ro

Autor

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/