Echipamente pentru constructii si investitii de viitor - Cofraje lemn de calitate garantata de LUC INVEST

Echipamente pentru constructii si investitii de viitor - Cofraje lemn de calitate garantata de LUC INVEST

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 3 saptamani si 1 zi
Vizualizari
1508

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Exista posibilitatea de a cumpara sau inchiria cofraje lemn, de la firme specializate ce se ocupa cu furnizarea de astfel de produse din domeniul constructiilor, astfel incat sa ofere clientilor cele mai rapide si eficiente solutii pentru finalizarea unor proiecte de santier. Cofrajele de lemn reprezinsta un element nelipsit atunci cand vorbim de constructia unui stalp sau al unui zid, cele de inalta calitate sunt realizate conform unei tehnologii ce nu permite apei sa se infiltreze, pentru ca sunt folosite cofraje cu tripla stratificatie.

LUC INVEST va pune la dispozitie urmatoarele


  • Cofraje de lemn usor de montat si de folosit pentru usurarea muncii dumneavoastra
  • Un sistem de protective bine relizat, ce nu permite degradarea lemnului in timp, fiind folosite la capetele materialului bucati de plastic, iar asa loviturile provocate de manevrarea acestora nu vor mai fi o problema.
  • Lemnul folosit este tratat cu substante speciale cum ar fi rasina, astfel ii confera o durabilitate mai mare in timp, indiferent de factorii nefavorabili din exterior.
  • Dimensiunile difera in functie de mai multi factori, unele sisteme de cofraje fiind regrabile, tocami pentru a putea sa le folositi la mai multe activitati.
  • In functie de cofrajul de lemn ales, o sa dispuneti si de informatii de utilizare, de xemplu pentru cele din lemn triplu-stratificat produse in Austria este necesara folosirea unui ulei decofrol ce se aplica pe suprafata inainte de a se utiliza efectiv cofrajele.

Este bine de stiut faptul ca la aceasta firma nu este obligatoriu sa cumparati, in cazul in care nu dispuneti de banii necesari sau nu aveti nevoie de un astfel de produs pe o perioada indelungata, ci doar pentru terminarea unui priect de constructii, exista si varianta unei inchirieri ce nu presupune formalitati foarte complicate. Asa o sa puteti sa incepeti activitatea in cel mai scurt timp posibil si sa returnati produsul inchiriat dupa finalizare, gama de sisteme de cofraje este aceeasi fie ca vorbim de vanzare sau de inchiriere, deci clientii au de unde sa aleaga.

Atunci cand cumparati un cofraj de lemn trebuie sa fiti atent la urmatoarele caracteristici:
  1. Lemnul din care sunt realizate.
  2. Dimensiunile acestora(latime, inaltime, grosime).
  3. Modul de utilizare ce poate sa difere de la un tip la altul.
  4. Ghidul de asamblare, fiind unul destul de complex.
Este bine sa va informati corespunzator inainte de a cumpara sisteme de cofraje de orice fel, fie ca sunt realizate din lemn sau din material metalic, indiferent de situatie producatorul este cel care poate sa confere incredree in produsele cumparate.

Cum am mai spus, noi va recomandam produsele de la LUC INVEST, pentru ca aici se gasesc materiale pentru constructii de buna calitate, aduse de la cei mai importanti producatori si furnizori din Europa. In cazul in care sunteti curiosi puteti sa vizualizati si site-ul lucinvest.ro si sa va documentati cu privire la produsele oferite, dar puteti sa aflati si cu ce se ocupa mai exact firma si de cat timp activeaza pe piata.

De asemenea, sunati la numarul de telefon 0745410817 si asteptam sa ne scrieti la adresa de mail ce va sta mereu la dispozitie office @ lucinvest.ro.

Autor

Filtre

Categorie articol: Diverse