Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Drubeta-Turnu Severin
https://pfscleaning.ro

Echipamente, materiale si utilaje pentru constructii. Alege-le pe cele mai bune

Echipamente, materiale si utilaje pentru constructii. Alege-le pe cele mai bune

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
497

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Daca esti in cautare de echipamente care sa te ajute la constructia unei cladiri, atunci este bine sa cunosti ca poti achizitiona sau inchiria produse de specialitate. Indiferent ca ai nevoie de schele metalice, cofraje, popi metalici sau utilaje de mare tonaj precum buldoexacvatoarele, apeleza la o firma specializata. In felul acesta vei beneficia de servicii profesionale.

Popi metalici - ce reprezinta?


Popii metalici vin in ajutorul tau atunci cand ai nevoie de sustinere pentru sistemele de cofrare, pereti si plansee. Aceste produse detin un rol important in construirea cladirilor. Ce trebuie sa cunosti, este faptul ca popii metalici sunt utilizati in functie de dimensiune si grosime. De exemplu, pentru constructia unei case cu o inaltime de maximum 2-3 metri se folosesc popi cu o dimensiune mica, iar in cazul cladirilor mari, cum sunt cladirile de birori, se utilizeaza popi inalti.

Tipuri de popi metalici


In functie de tipul constructiei tale este ideal sa stii ca poti utiliza mai multe variante de popi. Acestia se impart in urmatoarele categorii:
·popi usori - sunt produse usoare pe care ii poti utiliza in diverse activitati si care se vopsesc usor;
·popi metalici - sunt produse special create pentru a sustine o greutate de pana la 30 kN;
·popi cu furca - sunt produse care au rolul de a sustine grinzile;
·popi pentru tragere si impingere - sunt produse ce tin cofrajele nemiscate atunci cand se toarna ciment in ele;
·popi de aluminiu - sunt printre cele mai usoare produse din categoria lor. Ii poti utiliza pentru constructia cladirilor inalte deoarece au o inaltime mare;
·turnuri de sustinere - aceste produse sunt niste structuri modulare care ajung pana la o inaltime de 12 metri si care ofera o sustinere buna.

Ce este un cofraj?


Cofrajul este o forma in care se toarna betonul. Acest produs are scopul de a pastra betonul la locul lui pana cand acesta se intareste. Practic, cofrajul este cel care da forma elementelor turnate si poate fi utilizat la o singura turnare, sau poate fi folosit in mai multe randuri. Din punct de vedere al rigiditatii, cofrajele nu se deformeaza ci isi pastreaza forma initiala. In felul acesta, betonul nu va fi distrus, iar forma lui turnata nu va fi modificata.

Tipuri de cofraje


Pe piata de constructii exista mai multe tipuri de cofraje. Acestea pot fi confectionate din diverse materiale si impart cofrajele in:
·cofraje din lemn - sunt fabricate direct pe santier cu ajutorul unor paneluri speciale. Un avantaj al acestor modele este acela ca le poti manevra cu usurinta si le poti utiliza pentru orice forma. Dezavantajul consta in faptul ca iti va lua mult timp sa le montezi si apoi sa le demontezi;
·cofrajele metalice - sunt de fapt niste structuri auxiliare de constructie care asigura hidroizolarea fundatiei.
Principalul rol al cofrajelor metalice este acela de a ajuta la ridicarea unei fundatii sau a unui perete.
Materialele utilizate pentru crearea unui astfel de produs sunt foile metalice. In acest fel, din punct de vedere chimic, cofrajul nu poate ataca sau modifica compozitia betonului unei cladiri. Avantajul principal este acela ca le poti utiliza o perioada lunga de timp;
·cofraje din plastic - aceste modele de cofraje sunt usoare si pot fi reutilizabile. Detin o rezistenta sporita la umiditate si la ultraviolete.

Daca ai nevoie de produse pentru constructia unei cladiri, este util sa stii ca nu trebuie neaparat sa le achizitionezi, ci ai optiunea de a le inchiria. Acceseaza site-ul lucinvest.rosi alege un partener de incredere, care iti pune la dispozitie echipamentul necesar: cofraje metalice, popi metalici sau alte materiale si echipamente specifice procesului de constructie.

Date de contact:
E-mail: office@lucinvest.ro
Telefon: (40)745.410.817

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing, web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro