Domino Service

Domino Service

Detalii

Adresa
Timisoara, Calea Buziasului, nr. 79
Telefon
0256223121, 0722206540
Fax
0256223121
Categorie
Firme materiale de constructii
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1445

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Domino Service Timisoara

Domino Service este importator de gresie si faianta si distribuitor de tigla ceramica Creaton si tigla metalica. Am ales sa importam si vindem numai produse premium-la preturi fara concurenta. Echilibru in forma, culoare, design, proportie si rentabilitate.

Si deoarece o constructie are nevoie si de alte produse pentru finisari va mai oferim: parchet laminat, vopsele lavabile si decorative, tencuiala decorativa insotite de adezivii speciali pentru gresie si faianta marca Mapei. Echipa noastra este pregatita sa va ofere solutiile si sfaturile necesare,deoarece crezul nostru este ca "finisajele dau viata constructiei".

Va mai oferim: geamuri din tamplarie PVC si ferestre de mansarda ROTO, usi de interior import Ucraina, parchet laminat, vopsele lavabile si decorative, sisteme inteligente de termoizolatie, tencuiala decorativa, adezivi pentru gresie si faianta, hidroizolatii marca Mapei. Noi va oferim gama completa de solutii: angajamentul nostru fata de dumneavoastra, angajamentul nostru fata de calitate, angajamentul nostru fata de cercetare si angajamentul nostru fata de mediul inconjurator si siguranta.