Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Diadrive

Detalii

Adresa
Bacau, Calea Moldovei, nr. 112
Telefon
0748895072
Categorie
Utilaje/Echipamente
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Vizualizari
437

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Diadrive Bacau

Diadrive este o companie fondată in 2007 cu sediul în Bacau care proiectează, dezvoltă, vinde, instalează și întreține produse pentru ridicare. DiaDrive este capabil să facă față și să rezolve orice nevoie din sectorul rezidențial cu platforme de ridicat, ascensoare electrice, hidraulice, platforme transport persoane cu dizabilități (lift de scări) și lifturi de marfă.

Depășirea diferențelor mici de înălțime, conexiunea verticală a mai multor etaje, îndepărtarea barierelor arhitecturale și personalizarea sistemelor sunt punctele forte ale produselor noastre. De ani de zile, DiaDrive a întreprins o politică pentru calitate și siguranță la locul de muncă obținerea certificării ISO9001 (sistem de calitate pentru proiectare, producție, comercializare, instalare, asistență post-vânzare și întreținere a sistemelor).

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/