Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Despre eleganta si modernismul lifturilor din sticla

Despre eleganta si modernismul lifturilor din sticla

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1576

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Secolul XXI a fost presarat cu numeroase inventii, rezultat al izvorului nesecat de creativitate si imaginatie de care dispun oamenii. Fiecarui domeniu, cunoscut si apreciat astazi, i-au fost aduse numeroase modificari. Nivelul de raspandire si gradul de impact la nivel mondial au fost ajunstate in cadrul fiecarui domeniu.

In plus, alte referinte de care este esential sa se tina cont, atunci cand ne raportam la progresul facut, au fost imbunatatite. Ne-am legat de latura aceasta a secolului in care ne aflam, pentru a stabili o corelatie, o legatura cat se poate de stransa intre conceptul de modernism, de evolutie a tuturor ariilor cunoscute, si domeniul constructiilor, respectiv al amenajarii si, ulterior, al vanzarii de imobile.

Este adevarat ca numeroase stiluri, printre care cel traditional, sunt pastrate si, constant, imbunatatite de catre designeri, chiar daca prin elemente insignifiante. Cu toate acestea, stilul modern predomina oriunde ne uitam. Drept dovada, pentru numeroase cladiri de birouri, apartamente si alte tipuri de imobile, indiferent ca vorbim de sfera proprietatilor private sau a celor publice, arhitectii si constructorii au decis ca este timpul sa opteze pentru eleganta si rafinament, prin fiecare componenta care le poate oferi imobilelor succes.

Astfel de componente sunt si lifturile din sticla, cu accent pe cele comercializate de Securit International, firma infiintata in anul 1991. Imbratiseaza calitatea superioara a lifturilor din sticla Lifturile din sticla sunt parte a modernismului, deoarece prin simplul design pe care il au creeaza o imagine de ansamblu asupra imbunatatilor care au fost aduse acestui domeniu, pana in prezent. Calitatea acestora reprezinta doar asigurarea faptului ca mergem catre o era din ce in ce mai moderna. Securit International, firma care se prezinta in mediul online prin website-ul securitinternational.ro, pune accent pe calitatea lifturilor din sticla, mai exact pe componentele din care sunt produse si asamblate acestea.

In principal, echipa companiei este interesata de calitatea sticlei, care sustine utilizarea, pe termen lung si cu preponderenta crescuta, a ascensoarelor. Acesta este principalul motiv pentru care echipa care a fondat Securit a cautat si a reusit sa obtina o serie de contracte de colaborare, in vederea importului de sticla de la companii recunoscute pentru calitatea produselor pe teritoriul Germaniei si al Poloniei.

Printre aceste companii se gaseste Saint Gobain, unul dintre cei mai importanti producatori din domeniu. In ciuda faptului ca sticla este un obiect cu o fragilitate extrem de crescuta si posibilitatea de a suferi daune este incredibil de mare, calitatea la care este realizata de catre furnizorii Securit este unul dintre motivele care ii sustine si ii dovedesc rezistenta in utilizare.

Securit International a furnizat lifturile din sticla pentru centrul comercial Baneasa Shopping City Un exemplu solid si concret al calitatii, elegantei, rafinamentului si modernismului lifturilor din sticla oferite de firma Securit International se regaseste chiar in cadrul unuia dintre cele mai mari si mai apreciate centre comerciale din Bucuresti, Baneasa Shopping City, pozitionat intr-una dintre cele mai exclusivite zone ale orasului, in nord.
Pe langa lifturi, pentru acest complex comercial, Securit a mai livrat balustradele si scarile rulante, datorita calitatii ridicate a acestor produse din oferta companiei.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing, web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Filtre

Categorie articol: Amenajari

Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro