Descopera unicitatea unui rezervor wc incastrat in peretele din baie

Descopera unicitatea unui rezervor wc incastrat in peretele din baie

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 2 saptamani
Vizualizari
1370

Voteaza & Distribuie

Prezentare

In ziua de astazi, multi designeri dar si simpli utilizatori casnici sunt de parere ca toaleta cu rezervor vizibil nu este de viitor, in special din punctul de vedere al design-ului interior si a ergonomiei spatiului. Fie ca ne construim o casa sau pur si simplu renovam baia, un rezervor wc incastrat ne ofera o flexibilitate mare din punct de vedere al esteticii, adica al oferirii unui stil unic si modern baii.

Ce sunt rezervoarele incastrate?

Ce este un astfel de sistem? Dupa cum ii spune si numele, un rezervor incastrat este un rezervor care, prin dispunerea lui in spatele unei perete sau a unei masti, nu mai este vizibil. Rezervorul propriu-zis este instalat in spatele unui perete, iar pentru noi vor fi vizibile doar butonul standard pentru evacuarea apei si vasul de toaleta. Utilizarea unui rezervor wc incastrat presupune instalarea unui cadru special care permite montarea vasului de toaleta la diferite inaltimi, fapt foarte agreeat de adeptii stilurilor moderne.

Un element tot mai popular

Sunt intalnite de mult timp in toaletele unor spatii publice sau comerciale, insa toaletele incastrate devin un element din ce in ce mai intalnit in casele particulare datorita avantajelor ce tin de aspect, spatiu si curatare. Chiar daca rezervorul este incastrat in perete, nu trebuie sa ne facem griji referitor la accesul catre acesta in cazul unor defectiuni, deoarece acest lucru se poate face usor prin spatiul unde este montat butonul. In acelasi timp, un set de calitate poate sustine o greutate foarte mare, deci plasarea vasului la o alta inaltime nu prezinta riscuri.

Producatorii de rezervoare wc incastrate le recomanda indeosebi datorita urmatoarelor avantaje cu care acestea vin:

1.Flexibilitate in design

Este evident ca lipsa rezervorului din campul vizual si eventual folosirea unui vas de toaleta suspendat sau intr-un design modern vor oferi baii o nota luxurianta. Atat designul vasului, lipsa rezervorului si spatiul in plus castigat confera acestei incaperi un aspect aerisit si axat pe nevoi functionale si estetice cat se poate de moderne.

2. Castig de spatiu

In orice baie castigam spatiu prin montarea unui astfel de sistem. Din moment ce rezervorul este in spatele peretelui, singurul lucru ce ocupa spatiu propriu-zis in perimetrul baii este vasul de toaleta. Daca vasul utilizat e unul suspendat si nu standard, spatiul in plus obtinut este si mai mare, iar asta va observa cu usurinta oricine foloseste baia.

3. Curatare si intretinere usoara

Datorita dispunerii sale in spatele peretelui, un rezervor wc incastrat nu trebuie curatat. In plus, daca vasul de toaleta este unul de tip suspendat, este mult mai usor sa curatam gresia din jurul si de sub el, cat si vasul in sine.

4. Zgomot redus

Evacuarea apei este probabil unul dintre cele mai puternice zgomote din casa. Daca rezervorul sta in spatele unui perete, automat zgomotul este redus drastic, deci nu ii mai deranjam pe cei care locuiesc impreuna cu noi si au nevoie de odihna sau relaxare.

5. Durabilitate si rezistenta

Rezervoarele si sistemele de calitate sunt realizate din materiale de inalta calitate, asamblate intr-un mod la fel de calitativ. Acest lucru ne garanteaza durabilitatea si rezistenta atunci cand dorim sa instalam un astfel de sistem

Pentru produse sanitare de incredere

Magazinul online BATERII-LUX.ro ofera echipamente sanitare durabile si de calitate, la preturi competitive. Pentru un rezervor wc incastrat la o calitate inalta si alte echipamente sanitare, magazinul BATERII-LUX.ro sta la dispozitia dumneavoastra cu cele mai ingenioase si practice produse.

Autor

Filtre

Categorie articol: Instalatii