Anunt Gold Amenajari spatii verzi in Timisoara

Firma Vasi Gradinaru din Timisoara presteaza servicii de amenajari spatii verzi. Intretinerea spatiilor verzi se pot face periodic, prin semnarea unui contract de prestari servicii, astfel clientul va beneficia de preturi foarte atractive.

Deratizare in Timisoara

Deratizare in Timisoara

Detalii

Categorie
Anunturi prestari servicii
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1706

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Deratizare in Timisoara

Firma din Timisoara ofera servicii de deratizare persoanelor fizice, firmelor si asociatilor de locatari. Infiintata in anul 2008 cu scopul precis de a aduce profesionalism si multa transparenta in domeniul luptei cu infestarile de toate tipurile.

Ne-am propus, si reusim, sa fim foarte atenti la cererile clientilor nostri prin profesionalism, atentia la detalii si nu in ultimul rand, personalizarea si informarea reala asupra tuturor tipurilor de infestari care ne sunt prezentate.

Toate aceste calitati prezentate la care se adauga o experienta vasta, dobandita prin rezolvarea cu succes a multor cazuri, probleme la care clientii nostri nu gaseau aparent rezolvarea, ne-au adus in situatia in care putem fi foarte eficienti practicand niste tarife economice, adaptate la specificul problemei si de asemenea, la bugetul clientului nostru.

Anunt Diamant Curatenie dupa constructor

PFS Cleaning ofera servicii de curatenie dupa constructor in Timisoara, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Targu Jiu, Oradea, folosind solutii de curatenie profesioale si echipamente pentru a elimina definitiv praful si urmele de vopsea sau ciment lasate in urma de constructor.
https://pfscleaning.ro/contact/