DeratDezin Vest

DeratDezin Vest

Detalii

Adresa
Timisoara
Telefon
0256363710, 0757527639
Fax
0256363710
Categorie
Deratizare, dezinsectie
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1620

Voteaza & Distribuie

Prezentare

DeratDezin Vest Timisoara

DeratDezin Vest, este o firmă specializată în operaţiuni de combatere a factorilor de disconfort: rozătoare, gândaci, ţânţari, muşte, căpuşe, purici, etc. prin servicii de dezinsecţie, deratizare şi dezinfecţie, atât în mediu urban cât şi rural.

Prestăm servicii pentru: persoane fizice, persoane juridice, asociaţii de proprietari, instituţii, etc.
Suntem o echipă formată din persoane cu experienţă în domeniu, fiind calificaţi şi instruiţi pentru prestarea unor astfel de servicii. Având în vedere că lucrăm cu fiinţe vii, trebuie acordată atenţie sporită atât ciclului de viaţă, cât şi modului lor uşor de adaptare la pesticide, de aceea trebuie alternate metodele de combatere, acest lucru implicând studiu şi experienţă. Utilajele si echipamentele folosite în activitatea noastră sunt dintre cele mai moderne, fiind ultimele apărute pe piaţă în domeniu.

Combinaţia dintre factorul tehnologie şi factorul experienţă profesională, vă asigură calitatea serviciilor noastre!
NU chemaţi orice exterminatori pentru a vă scăpa de insectele şi rozătoarele care vă produc disconfort, contactaţi cu încredere echipa SC DERATDEZIN VEST SRL-D!

Suntem o nouă generaţie în care poţi avea încredere, chiar dacă este o firmă debutantă, contăm pe sprijinul unei echipe cu foarte multă experienţă! Dovedim ceea ce facem prin diplomele obtinute si nu cu imagini de pe internet!

Filtre

Servicii oferite: Deratizare, Dezinfectie, Dezinsectie