Degivrare-Incalzire-Electrica.ro - Sistemele de incalzire in pardoseala electrica asigura un confort termic cu putine investitii

Degivrare-Incalzire-Electrica.ro - Sistemele de incalzire in pardoseala electrica asigura un confort termic cu putine investitii

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 3 saptamani si 1 zi
Vizualizari
1618

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Sistemul de incalzire in pardoseala electrica este considerat una dintre solutiile revolutionare in comparatie cu clasicele modalitati prin care se poate realiza incalzirea unei locuinte. Aceste tipuri de sisteme de incalzire in pardoseala electrica sunt extrem de eficiente si performante, iar in plus ele sunt utilizate pentru orice spatiu si pentru orice incapere, astfel incat ele reprezinta o solutie foarte simpla prin care se poate realiza confortul termic din orice unitate de locuit.

Pardoseala – Elemente radiante pentru sisteme de incalzire pardoseala electrica recomandate de firma Iosoli Impex


Principiul de functionare al unor astfel de sisteme si echipamente consta in faptul ca actioneaza prin cabluri electrice. Acestea sunt principalele elemente radiante ca sursa de incalzire pentru orice incapere. Caldura se propaga de jos in sus si astfel are o eficienta mult mai mare fata de clasicele radiatoare care necesita un timp mult mai mare pentru a incalzi toata incaperea, date fiind dimensiunile mai mici ale acestora. Mecanismele unui astfel de sistem de incalzire in pardoseala electrica emana caldura in asa mod incat pardoseala nu se supraincalzeste.

IOSOLI IMPEX SRL – Solutii inteligente pentru incalzirea in pardoseala electrica


Fiecare sistem de incalzire in pardoseala electrica este adaptabil in totalitate pentru orice tip de spatiu. Aceste sisteme de incalzire in pardoseala electrica pot fi utilizate atat pentru suprafetele de beton, cat si pentru podelele intermediare de beton sau goale pe interior, dar si pentru pardoselile de lemn sau gips.

Incalzirea in pardoseala electrica realizata prin intermediul cablurilor


Aceste sisteme de incalzire a locuintei dispun de cabluri disponibile sub forma de doua conductoare cu rezistenta de tip standard. Acestea au diferite proprietati in functie si de adancimea la care sunt instalate, materialul din care sunt realizate fiecare pardosea, precum si distanta la care aceste cabluri sunt amplasate unele de altele.

Avantajele utilizarii sistemelor de incalzire in pardoseala electrica


Aceste sisteme de incalzire in pardoseala electrica sunt mult mai eficiente in comparatie cu orice alt sistem de incalzire si astfel ofera mult mai multe avantaje:

  • Datorita caldurii emanate prin pardose, nu mai sunt necesare radiatoarele, astfel incat se dispune de mai mult spatiu si mult mai multa libertate pentru amenajarea mobilierului;
  • Confortul termic este sporit printr-un astfel de sistem de incalzire electrica, caci toata caldura emanata se distribuie in incapere intr-un mod mult mai eficient si mai economic;
  • Pardoseala este incalzita, dar nu are o temperatura insuportabila, ceea ce ii determina calitatile apreciate de numerosi clienti sau beneficiari ai produselor din aceasta gama.


Incalzire in pardoseala electrica – Solutii eficiente de la IOSOLI IMPEX SRL


Utilizarea unor sisteme de inclazire in pardoseala electrice contribuie la crearea unui confort termic intr-un timp mai scurt, in comparatie cu sistemele de incalzire clasice. In plus, firma Iosoli Impex Srl asigura si ofera servicii calitative, in privinta amplasarii acestor sisteme de incalzire in pardoseala electrice si instalarea lor in structura pardoselii, ceea ce determina un plus de siguranta in privinta utilizarii lor.

Pentru informatii cu privire la gama completa de servcii sau produse accesati website-ul: degivrare-incalzire-electrica.ro. Pentru servicii gratuite de consultanta tehnica apelati la unul dintre numerele de telefon: 0722507799, 0737213312.

Autor

Filtre

Categorie articol: Instalatii