Dedeman organizeaza lectii de bricolaj

Detalii

Categorie
Targuri/expozitii
Modificat
acum 6 luni si 3 saptamani
Vizualizari
2246

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Pentru cei care viseaza sa faca primii pasi in domeniul bricolajului, dar nu au de la cine sa invete, specialistii Bosch s-au transformat in profesori pentru cateva zile si au creat programul "Descopera-ti iscusinta cu Dremel", lansat exclusiv in parteneriat cu lantul de magazine Dedeman.Clientii Dedeman, care vor deveni pentru o zi elevi, vor invata cum sa manuiasca sase tipuri de unelte Dremel, esentiale pentru majoritatea aplicatiilor de bricolaj. Astfel, cu ajutorul sculelor electrice Dremel Engraver, Dremel Trio, VersaTip, Dremel Multi-Max, Dremel 8200 si pistolului de lipit 920, proaspetii elevi vor invata sa graveze, pirograveze, sa slefuiasca, frezeze si sa taie in materiale precum lemnul sau metalul.

Cursurile sunt gratuite si sunt programate intre orele 10:00 – 14:00, in magazinele Dedeman din mai multe orase. Primele lectii se vor tine in data de 3 septembrie si vor avea loc la magazinele Dedeman Bucuresti Giurgiu si Valea Cascadelor, Dedeman Constanta si Craiova.


Etapa a doua, care se va desfasura in Arad, Timisoara, Cluj si Brasov, este programata pentru data de 10 septembrie. Pe 17 septembrie, specialistii Dremel se vor reintoarce la magazinele Dedeman din Bucuresti Giurgiu si Valea Cascadelor, iar pe 24 septembrie, cursurile se vor incheia la Dedeman Bacau si Iasi.