Anunt Platina Impero

La amenajarea spatiului in care locuim trebuie sa tinem seama de spatiul disponibil, culorile potrivit alese in functie de marimea si destinatia camerelor si stilul in care dorim sa mobilam (clasic, antic, modern sau stil ). De aceea personalul este atent selectat si instruit pentru a va ajuta sa gasiti solutia ideala pentru amenajarea spatiului...

Deco Mob

Detalii

Adresa
Timisoara, Strada Avram Imbroane, nr. 2
Telefon
0722461418
Social links
Categorie
Firme mobila/accesorii
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1983

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Deco Mob Timisoara

Deco-Mob Timisoara produce moblia din PAL melaminat folosind cea mai avansata tehnologie existenta la ora actuala. Produsele noastre se bazeaza in principal pe sistemul implementat de firma INDECO - Canada ai carei reprezentanti in Romania suntem.

Mobila din PAL melaminat produsa de Deco-Mob Timisoara este conceputa dupa necesitatile clientului, produsa si montata cu cea mai mare grija. Suntem exigenti cu noi insine, atenti la fiecare detaliu al produsului nostru. Sistemul de dulapuri inzidite cu usi glisante al mobilierului nostru, face ca interiorul locuintei sa aiba un puternic caracter practic si estetic.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 16:00
Sambata: 8:00 - 13:00

Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro