Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

De ce să folosești un sistem de purificare a apei ultra-violete?

De ce să folosești un sistem de purificare a apei ultra-violete?

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1377

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Filtrul UV poate ucide cele mai multe bacterii și viruși din apă. Totuși, acest tip de tratare a apei nu purifică complet apa. Într-adevăr, nu tratează apa, împotriva poluanților chimici. Prin urmare, instalarea sistemelor de purificare a apei ultra-violete sunt combinate cu un alt sistem de purificare a apei în general, deoarece lumina UV nu are impact asupra clorului, metalelor grele și a altor contaminanți chimici.

Cum functioneaza sistemul de tratare a apei UV?

Purificarea apei prin ultra violete utilizează o sursă de lumină UV (lampi UV), care este închisă într-un manșon de protecție transparent (de obicei cuarț). Lampa este montată astfel încât apa să treacă prin filtru printr-un flux de cameră. Apa este apoi expusă la raze UV. Când microbii dăunători sunt expuși la radiațiile UV, acidul lor nucleic absoarbe energia UV, care estompează structura ADN-ului. Celula este sterilă și nu mai poate reproduce. Celula este acum considerată moartă și nu mai este o amenințare.

De ce să folosești un sistem de purificare a apei ultra-violete?

Tehnologia UV de purificare a apei este probabil cea mai rentabilă și mai eficientă pe piață astăzi. Aceasta permite proprietarilor de case și proprietarilor de afaceri să elimine o gamă de contaminanți biologici în aprovizionarea cu apă. Tratamentul cu apă UV oferă multe avantaje față de alte forme de tratare a apei pentru contaminanții microbiologici. Cel mai important, nu lasă chimicale în apă, nu produce nici un produs secundar și nu modifică gustul, pH-ul sau alte proprietăți ale apei. În consecință, pe lângă faptul că produce apă potabilă sigură, nu este dăunătoare sistemului tău sanitar și septic.

Tratamentul UV este o alegere excelentă pentru eliminarea contaminării biologice a majorității apelor. Poate locuința sau afacerea ta necesită o filtrare suplimentară sau poate ai o sursă de apă netratată privată (apă de ploaie, apă din lac, fântâni etc.). Obiectivul unic al sistemului de tratare a apei UV este de a ucide contaminanții biologici dăunători.

Nici un microorganism nu poate rezista la Ultra Violete, spre deosebire de tratarea apei cu clor. UV-ul este cunoscut ca fiind foarte eficient împotriva bacteriilor, a virușilor și a algelor. În practică, bacteriile și virușii sunt cauza multor boli purtate de ape. Dintre acești virusi, virusul hepatitei a demonstrat capacitatea de a supraviețui perioade considerabile la tratamentul cu clor, dar este ușor de îndepărtat printr-un tratament UV. Pentru majoritatea microorganismelor, eficiența UV împotriva contaminanților microbiologici, cum ar fi bacteriile și virușii, depășește în general 99,99%.

Tratamentul cu apă UV este foarte eficient (99,99%) împotriva: salmonella (febra tifoidă), Salmonella enteritidis (gastroenterită), vibrio cholerae (holera), mycobacterium tuberculosis (TBC), Legionella pneumophila (Legionella), virus gripal, poliomielită și hepatită.

Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/