Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

De ce să folosești un sistem de purificare a apei ultra-violete?

De ce să folosești un sistem de purificare a apei ultra-violete?

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 8 luni si 2 zile
Vizualizari
1266

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Filtrul UV poate ucide cele mai multe bacterii și viruși din apă. Totuși, acest tip de tratare a apei nu purifică complet apa. Într-adevăr, nu tratează apa, împotriva poluanților chimici. Prin urmare, instalarea sistemelor de purificare a apei ultra-violete sunt combinate cu un alt sistem de purificare a apei în general, deoarece lumina UV nu are impact asupra clorului, metalelor grele și a altor contaminanți chimici.

Cum functioneaza sistemul de tratare a apei UV?

Purificarea apei prin ultra violete utilizează o sursă de lumină UV (lampi UV), care este închisă într-un manșon de protecție transparent (de obicei cuarț). Lampa este montată astfel încât apa să treacă prin filtru printr-un flux de cameră. Apa este apoi expusă la raze UV. Când microbii dăunători sunt expuși la radiațiile UV, acidul lor nucleic absoarbe energia UV, care estompează structura ADN-ului. Celula este sterilă și nu mai poate reproduce. Celula este acum considerată moartă și nu mai este o amenințare.

De ce să folosești un sistem de purificare a apei ultra-violete?

Tehnologia UV de purificare a apei este probabil cea mai rentabilă și mai eficientă pe piață astăzi. Aceasta permite proprietarilor de case și proprietarilor de afaceri să elimine o gamă de contaminanți biologici în aprovizionarea cu apă. Tratamentul cu apă UV oferă multe avantaje față de alte forme de tratare a apei pentru contaminanții microbiologici. Cel mai important, nu lasă chimicale în apă, nu produce nici un produs secundar și nu modifică gustul, pH-ul sau alte proprietăți ale apei. În consecință, pe lângă faptul că produce apă potabilă sigură, nu este dăunătoare sistemului tău sanitar și septic.

Tratamentul UV este o alegere excelentă pentru eliminarea contaminării biologice a majorității apelor. Poate locuința sau afacerea ta necesită o filtrare suplimentară sau poate ai o sursă de apă netratată privată (apă de ploaie, apă din lac, fântâni etc.). Obiectivul unic al sistemului de tratare a apei UV este de a ucide contaminanții biologici dăunători.

Nici un microorganism nu poate rezista la Ultra Violete, spre deosebire de tratarea apei cu clor. UV-ul este cunoscut ca fiind foarte eficient împotriva bacteriilor, a virușilor și a algelor. În practică, bacteriile și virușii sunt cauza multor boli purtate de ape. Dintre acești virusi, virusul hepatitei a demonstrat capacitatea de a supraviețui perioade considerabile la tratamentul cu clor, dar este ușor de îndepărtat printr-un tratament UV. Pentru majoritatea microorganismelor, eficiența UV împotriva contaminanților microbiologici, cum ar fi bacteriile și virușii, depășește în general 99,99%.

Tratamentul cu apă UV este foarte eficient (99,99%) împotriva: salmonella (febra tifoidă), Salmonella enteritidis (gastroenterită), vibrio cholerae (holera), mycobacterium tuberculosis (TBC), Legionella pneumophila (Legionella), virus gripal, poliomielită și hepatită.

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc. si suport clientului pentru o promovara de calitatea in mediul online si SEO
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/