Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

De ce sa alegi un sistem de imprejmuire realizat la comanda?

De ce sa alegi un sistem de imprejmuire realizat la comanda?

Detalii

Social links
Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1478

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Un sistem de imprejmuire are principalul rol de a-ti proteja proprietatea. Securitatea fiind unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand vorbim de imprejmuirea corespunzatoare a unui teren, indiferent de destinatia acestuia.

H Metal prin platforma imprejmuiri.ro iti ofera solutii complete de imprejmuire atat pentru proiecte rezidentiale cat si pentru cele industriale, comerciale sau agricole.

De ce sa alegi un sistem de imprejmuire realizat la comanda?
– primesti un gard cu dimensiuni ( latime si inaltime ) personalizate in functie de nevoile tale;
– decizi asupra materialelor utilizate;
– optezi pentru culorile preferate din catalogul RAL;
– toate operatiunile de: debitare, gaurire si sudare sunt efecuate inaintea zincarii sau a vopsirii. Astfel este prevenita distrugerea invelisului de protectie.

Un sistem de imprejmuire este format din stalpi, panouri sau plasa gard, porti si accesorii.

In functie de utilitate, sistemele de imprejmuire pot fi impartite in urmatoarele categorii:

1. Rezidentiale
Gardurile rezidentiale ofera un sentiment de securitate vietii private, dar ele sunt folosite si pentru a completa frumusetea peisajului exterior al casei tale.

2. Industriale
Sistemele de gard industriale realizate din plasa zincata impletita sau panouri bordurate au o gama foarte mare de aplicatii:imprejmuiri pentru hale, fabrici, spatii de depozitare, santiere si organizari santiere, spatii verzi, sedii firme, spatii comerciale, spitale, institutii publice, evenimente in aer liber etc..

3. Protectie animale
Un gard de protectie este esential atunci cand deti o plantatie de pomi fructiferi sau o exploatatie zootehnica. Astfel iti securizezi cultura, dar si animalele din gospodarie.
In functie de animalele care pot veni in contact gardul trebuie alegi inaltimea si structura plasei de gard.

Despre H Metal S.R.L
Aniversam 10 ani pe piata produselor metalurgice din Romania. Perioada in care ne mandrim cu 1900 clienti multumiti, 6500 de livrari si peste 20.000 tone de otel vandute.
Showroom Bucuresti: Soseaua Morarilor, nr.1, sector 2.
Ne puteti urmari pe pagina de Facebook: @HmetalRo
Pentru o oferta personalizata va asteptam cererile la office@h-metal.ro.

Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro