De Arte Paints Collection

Detalii

Adresa
Bucuresti, Strada Bailesti, nr. 39
Telefon
0757099066
Social links
Categorie
Firme materiale de constructii
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1000

Voteaza & Distribuie

Prezentare

De Arte Paints Collection Bucuresti

În prezent De Arte comercializează pe piața din Romania cea mai vastă gamă de Tencuieli Venetiene și Vopseluri Decorative profesionale , reușind să unesacă într-un singur concept De Arte cele mai faimoase brand-uri din domeniul său de activitate.

Producatorii pe care am ales să-i reprezentăm pe piaţa din România sunt lideri incontestabili în domeniile lor de activitate, cu o vastă experienţă şi cu un evident apetit pentru excelenţă. Din Italia comercializăm materiale decorative de la Giorgio Graesan & Friends, San Marco, Cebos, Oikos iar din Spania pe cele de la Arte Osaka din Madrid.

De Arte a arătat o abilitate unică în combinații inovative a tehnicilor și procedurilor de aplicare cu produse naturale, pentru a produce o largă paletă de finisaje adegvate ambelor tipuri de arhitectură clasică și contemporană. De aceea, putem spune ca toate proiectele noastre de stucco conțin foarte multe din tradiția renasterii italiene dar sunt absolut perfect integrate în spații moderne, magazine , case private și deasemenea în hoteluri de lux.

Țelul nostru este să dezvoltăm finisajele marmorino și stucco care pot fi combinate cu cele mai inovative concepte ce crează nu numai plăcere vizuală dar sunt și extrem de durabile în același timp. De fiecare dată cand creăm un finisaj decorativ unic, încercăm să luăm în considerare toate aspectele implicate: cum se potriveste lângă materialele deja utilizate, cum să utilizăm culorile pentru a se potrivi cu ambientul înconjurător, durabilitatea, pentru a fi siguri că efectul final va fi interesant de privit, chiar și peste mulți ani.

Toate lucrările executate sunt realizate în regie proprie și nu țin de societăți subcontractante, respectăm cu strictețe termenul de finalizare și modul de aplicare al produselor.

Orar

Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

Filtre

Materiale amenajari: Tencuieli, Tencuieli decorative, Vopsele lavabile