Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro

Dafo General Trading

Dafo General Trading

Detalii

Adresa
Bucuresti
Telefon
0744432747
Fax
0318159486
Social links
Categorie
Utilaje/Echipamente
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
1868

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Dafo General Trading Bucuresti

Furnizor / Distribuitor pentru: Statii de betoane, fixe sau mobile, capaciatate 5 mc/ora – 210 mc/ora beton malaxat. Statii de mortare uscate, capacitate 10 tone mortar/ora – 150 tone mortar/ ora Statii de betoane 4 x 4, cu autoincarcare, Vibroprese semiautomate/ automate si linii comptele pentru fabricare blocheti (boltari), pavele, borduri, rigole, dale, etc.

Vibroprese automate / semiautomate pentru fabricare tuburi din beton, camine, etc. Matrite metalice profesionale pentru orice tip de vibroprese - fabricare boltari, pavele, borduri,rigole, coame, tuburi din beton. Malaxoare verticale (planetare) si orizontale dublu ax pentru betoane Silozuri metalice, fixe sau mobile (orizontale), pentru ciment. Masini si Utilaje specializate, hidraulice si pneumatice, pentru montat (pus) pavele si borduri. Productivitate 100 mp pavaj/ora.

Cabluri Comunicatii
- Fibra Optica / Fibre Optice, ADSS, Fig.8, Single Mode, Unitube sau Multitube pentru montaj aerian sau ingropat, armat sau ne-armat, "drop cables" sau "microfibra", conform specificatiei dorite.

Vopsele:
- lichide pt metal, lemn si constructii/zidarie (vopsele lavabile, superlavabile pentru interior / exterior); - vopsele pulberi cu vopsire in camp electrostatic; Instalatii pentru produs vopsele Tint mix do-it-yourself paints Cu sistemul tint-mix puteti obtine imediat culorile si tipurile de vopsele necesare pentru aplicatiile dorite in sectorul industrial, constructii sau lemn; vopsele pe baza de solventi sau apa.

Filtre

Servicii: Service, Vanzare
Utilaje: Utilaje

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro