Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro

Curs Manager de Proiect in Constructii

Curs la mare 2016: Manager de Proiect in Constructii

Detalii

Telefon
0212220029, 0730102230
Pret
1.000 LEI
Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 6 ani si 2 luni
Vizualizari
1909

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Vrei sa te relaxezi la mare, dar si sa adaugi bagajului tau de cunostinte un plus? Acum ai ocazia, te asteptam la cursul “PROJECT MANAGEMENT IN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR”, organizat in Venus, in perioada 10 – 14 august 2016.

Dezvolta-ti competentele necesare pentru derularea proceselor specifice de management al proiectelor, in special al celor din domeniul constructiilor de orice tip (civile, industriale, agricole, de infrastructura, etc), precum si imbunatatirea competentelor deja dobandite in acest domeniu.

Competente dobandite:
Cunoasterea principiilor de baza in management, completate cu abilitatea de a utiliza in mod practic a metodelor si instrumentelor specifice pentru planificarea, organizarea, executia, monitorizarea si controlul efectiv si eficient al modului de derulare a unui proiect reprezinta cheia pentru obtinerea succesului unui manager de proiect profesionist.

Adresabilitate:
Cursul de adreseaza tuturor celor care activeaza si sunt interesati sa isi dezvolte o cariera in managementul proiectelor, in special a celor din domeniul constructiilor si care isi deruleaza activitatea in proiectare, in executie sau in orice alte tipuri de organizatii care deruleaza sau vor sa deruleze proiecte de acest tip.

Managementul proiectelor de constructii are o serie de aspecte particulare legate de complexitatea executiei unor astfel de proiecte privind atat partea tehnica a proiectarii si executiei livrabilelor specifice, cat si specificul problemelor legate de managementul resurselor umane implicate si interesate de un astfel de demers. Drept urmare, venim in intampinarea celor interesati cu o abordare specifica in domeniul managementului proiectelor de constructii.

TEMATICA:
I.NOTIUNI DE BAZA SI NOTIUNI SPECIFICE PRIVIND MANAGEMENTUL PROIECTELOR DIN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR
II. MANAGEMENTUL ECHIPEI DE PROIECT – SPECIFICUL PROIECTELOR IN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR
III. PLANIFICAREA EXECUTIEI PROIECTELOR DE CONSTRUCTII
IV. MONITORIZAREA SI CONTROLUL EXECUTIEI PROIECTELOR DE CONSTRUCTII
V. INCHEIEREA PROIECTELOR DE CONSTRUCTII
VI. DEZBATERI

TAXA DE INSTRUIRE: 1.000 lei
  • Se asigura mapa de lucru si suport de curs.
  • Taxa examinare ANC.
  • Coffee breaks
*DISCOUNT-URI APLICATE LA INSCRIEREA MAI MULTOR PERSOANE!

TAXA DE SERVICII TURISTICE (OPTIONAL): 1200 lei
  • Cazarea in regim double (trei nopti )
  • Pensiunea completa pentru participantul la curs
* BONUS: CAZARE SI MIC DEJUN GRATUITE PENTRU INSOTITOR!

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Drubeta-Turnu Severin
https://pfscleaning.ro