Cuptoare incorporabile versus aragaz clasic: avantaje si dezavantaje

Cuptoare incorporabile versus aragaz clasic: avantaje si dezavantaje

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
1199

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Daca iti doresti flexibilitate si confort in bucatarie, atunci este clar ca ar trebui sa analizezi sectiunea cuptoarelor incorporabile si a plitelor de acelasi tip. Desigur, aragazurile au si ele avantajele lor, in functie de nevoile si dorintele tale. In special cand vine vorba de preturi, aragazurile sunt mai ieftine decat orice cuptoare incorporabila plus plita incorporabila, dar la cele din urma vei avea marele avantaj de a economisi spatiu prin plasarea lor separat in bucatarie.

In cazul in care vrei sa rernunti la aragaz in favoarea unui cuptor incorporabil, va insemna cumpararea unei mobile de bucatarie noi, care sa se potriveasca cu noile achizitii incastrate, dar va trebui sa ai in vedere si costurile asociate unor noi instalatii electrice sau de gaz.

Cuptoare incorporabile – alegerile perfecte pentru o bucatarie moderna

Pe de alta parte, daca te-ai gandit sa renunti la cuptorul incorporabil pentru un aragaz, de asemenea, mobila ta va avea nevoie de ajustari, iar partea unde se afla plita incorporabila va trebui inlocuita cu totul, lucrurile fiind un pic mai complicate decat in primul caz. Iata alte cateva avantaje si dezavantaje ale cuptoarelor incoporabile si aragazurile, in functie de cost si design:

COSTURI

Aragaz: E greu sa concurezi cu pretul unui aragaz, deoarece acest electrocasnic este extrem de accesibil, iar un aragaz de top cu greu poate depasi o mie de dolari. Pot fi electrice, pe gaz sau o combinatie intre cele doua, iar modelele smart cu dotari extrem de moderne pot ajunge pana la doua mii de dolari.

Cuptor incorporabil plus plita incorporabila: Pretul unei plite pe gaz poate varia intre sapte sute si noua sute de dolari, iar pretul unei plite electrice se va situa intre cinci sute si o mie de dolari, in timp ce pretul unei plite cu inductie poate ajunge pana la doua mii de dolari. Un cuptor incorporabil de calitate poate ajunge pana la doua mii de dolari, dar va trebui sa calculezi si pretul mobilei pe care trebuie sa o cumperi pentru a integra cuptorul si plita in bucataria ta.

DESIGN

Aragaz: Poate fi adaptat nevoilor tale, exact cum poate fi si cuptorul si plita incastrate, adica daca ai nevoie de unul mai mare decat cele standard, sau mai mic, il poti avea. Desigur, este foarte probabil ca acesta sa ocupe mai mult spatiu decat celelalte doua, deoarece nu este atat de flexibil cand vine vorba de plasarea in bucatarie.
Cuptor incorporabil plus plita incorporabila:Poti avea si in acest caz o plita cu 6 ochiuri in loc de una cu 4 sau o plita cu 2 ochiuri, daca vrei sa economisesti spatiu; la fel, poti avea si un cuptor dublu daca de unul de acest tip ai nevoie. Ambele au marele avantaj de a te ajuta sa economisesti spatiu in bucatarie si de a le plasa oriunde iti este mai comod.

De unde potiachizitiona cuptoare incorporabile si plite incorporabile?

Pe bricomix.ro poti gasi o varietate de modele, dintre care unul cu siguranta se va potrivi perfect in bucataria ta, ajutandu-te sa fructifici la maximum spatiul pe care il ai. Sediul Bricomix se afla in Bucuresti, Str. Preciziei, nr. 17, sector 6, dar le poti scrie si la adresa de e-mail office@bricomix.ro. De asemenea, in cazul in care iti doresti sa comanzi, iti sunt puse la dispozitie mai multe metode de plata: plata in numerar la livrarea comenzii, pentru care Bricomix nu percepe niciun comision suplimentar, plata prin transfer bancar sau plata online, cu cardul.

Autor

Filtre

Categorie articol: Mobila si accesorii