Anunt Diamant Bucuresteni.ro - publicitate online

Este un site care doreste sa promoveze firmele din Bucuresti si nu numai, sa puna la dispozitia utilizatorului cea mai performanta harta electronica a Bucuresti-ului, si in acelasi timp sa ofere posibilitatea firmel. Oferim publicitate on-line si SEO.
https://www.bucuresteni.ro/site/publicitate/

Cum se pune iarba artificiala

Cum se pune iarba artificiala

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 3 ani si 1 luna
Vizualizari
4082

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Iarba artificiala este o buna alegere pentru gradina sau curtile noastre. Instalarea acesteia are mai multe avantaje:
- se poate pune pe toate tipurile de sol: peste pamant, peste ciment, peste gresie etc
- este usor de ingrijit, nu trebuie udata, nu trebuie sa fie tunsa sau fertilizata
- nu se usuca, nu pierde culoare, nu cresc buruieni
- este rezistenta la conditiilor meteorologice

Cum se pune iarba artificiala

Daca dorim sa punem iarba artificiala peste pamant, trebuie sa il pregatim cat mai bine. Sapam, eliminam toate resturile de iarba, buruieni, radacini. Dupa se pune un strat de geotextil pentru a evita cresterea buruienilor si a ierbii. Urmatorul pas cuprinde intinderea rolelor de iarba artificiala, acoperind toata zona dorita si avand grija ca firul ierbii sa fie indreptat in aceeasi directie la toate fasiile folosite. Dupa ce am terminat de aranjat covorul de iarba artificiala, presaram granule de siliciu si cu o perie "pieptanam" in directie contrara a firului de iarba. Acesta ne va ajuta la mentinerea firelor de iarba voluminoase.

Cum se intretine iarba artificiala

Iarba artificiala, cum am mai zis, nu are nevoie de o ingrijire deosebita, dar trebuie sa tinem cont totusi de urmatoarele:
- trebuie sa o udam din cand in cand pentru a o mentine curata si sa o improspatam
- din cand in cand trebuie sa o curatam cu o perie pentru a-i da volum si pentru a elimina eventualele resturi de frunze sau alte lucruri care s–ar putea depune.
- daca avem animale domestice, trebuie sa avem grija sa nu incerce sa faca gauri in iarba, iar daca isi fac necesitatile sa curatam cat mai repede cu apa si o solutie non corosiva.

Filtre

Categorie articol: Amenajari, Mesterul casei

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro