Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Cum se monteaza parchetul laminat cu click

Cum se monteaza parchetul laminat cu click

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Vizualizari
12630

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Parchetul laminat este de mai multe tipuri in functie de duritatea si rezistenta materialului (3, 4, 5). Daca vrem sa montam parchetul laminat intr-o casa pe care o folosim doar din cand in cand, nu avem copii sau nu petrecem mult timp in casa putem folosi tipul numarul 3. Dar cel mai recomandat e parchetul laminat de tipul 4, care se poate folosi in magazine, in locuri de trafic intens, dar si in casele cu copii si multa miscare. Cel mai usor de montat e parchetul laminat cu click, care nu are nevoie de cuie, adezivi si se poate calca pe el imediat dupa ce terminam montarea.

Materiale si unelte necesare

- fierastrau electric
- ciocan de cauciuc
- ruleta de masurat
- cutter
- un echer
- burete izolant
- o bucata de lemn de brad

Pregatirea solului

Se matura bine solul, apoi se trece cu aspiratorul sa fim siguri ca un am omis nimic, dupa care se sterge cu mopul. Dupa ce cumparam parchetul laminat si il aducem acasa, trebuie sa il lasam aproximativ 2 zile sa se acomodeze cu temperatura camerei in care urmeaza sa fie montat.

Cum alegem directia placilor de parchet

- daca montam placile de parchet laminat cu click longitudinal (de-a lungul) camera o sa para mai stramta, iar daca alegem sa le montam transversal (de-a latul) va parea mai lata si e indicat sa se faca perpendicular cu peretele cu geamul (astfel lumina da pe lungimea placii de parchet si nu se vad urat imbinarile)
- sfatul nostru: se recomanda ca pe holuri sa se monteze parchetul laminat cu click longitudinal, iar in camere se recomanda montarea transversala.

Buretele izolator

Acesta este si el de 2 feluri: de 3 sau 4 mm grosime. In magazine il gasim sub forma de rol de diferite dimensiuni de lungime. Inainte sa il punem, trebuie sa masuram locul (in lungime sau latime, depinzand de sensul in care punem placile de parchet laminat) si il asezam, apoi il taiem in asa fel incat sa fie mai lung decat locul propriu-zis (deoarece in momentul in care montam parchetul laminat buretele se aseaza).

Montarea parchetului laminat cu click

Este recomandabil sa incepem sa montam perchetul in partea in care peretele e mai drept si in partea opusa usii. Parchetul laminat se poate monta in doua feluri:
1 - Prin presare: cand placile se pun cap la cap si se aseaza prin apasare usoara, placile unindu-se. Apoi la inceperea urmatoarelor randuri prima placa se pune in lateral, iar restul cap la cap si se apasa pana se aude click-ul de imbinare.
2 – Prin batere: cand placile de parchet se pun cap la cap si se unesc cu ajutorul bucatii de lemn de brad si ciocanul de cauciuc. Urmatoarele randuri se pun pe lungime (lateral) si se bate la fel cu bucata de lemn si ciocanul de cauciuc pana se imbina perfect.

Filtre

Categorie articol: Amenajari, Mesterul casei

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Drubeta-Turnu Severin
https://pfscleaning.ro