Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Cum să alegi cea mai buna mochetă pentru casă?

Cum să alegi cea mai buna mochetă pentru casă?

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 8 luni si 14 ore
Apartine de
EM Inbound
Vizualizari
340

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Tipul de pardoseală reprezintă una din primele alegeri pe care trebuie să le facem atunci când renovăm sau construim o locuință. Mocheta este încă foarte populară și reprezintă alegerea excelentă pentru camerele unde ne dorim o atmosferă confortabilă și călduroasă. Există însă și mochetă potrivită pentru spațiile cu trafic intens, precum birourile, restaurantele sau spațiile de evenimente.

De ce reguli trebuie să ținem cont când alegem mocheta?
Camerele unde dorim să ne simțim confortabil și să creăm o atmosferă intimă sunt cele mai indicate spații în care să folosim mocheta. Din fericire, oferta este diversificată și în magazinele de specialitate putem găsi mochetă pentru camera copiilor, dar și mochetă pentru dormitor. Pe lângă atmosfera mai intimă pe care o creează, mocheta are și alte avantaje. De exemplu, o astfel de pardoseală va reduce costurile cu încălzirea, deoarece reține mai bine căldura la nivelul picioarelor.

Într-o încăpere în care ați decis să utilizați mochetă, temperatura resimțită va fi cu 1-2 grade mai mare decât în încăperile în care s-a folosit o pardoseală netedă. Având în vedere faptul că fiecare grad în minus poate scădea cheltuielile cu încălzirea cu până la 6%, putem spune că mocheta este o investiție excelentă.

Orice mochetă este compusă din două straturi – unul de uzură și unul de suport. Greutatea stratului de uzură este caracteristica în funcție de care se stabilește dacă o mochetă este de calitate superioară sau nu. Greutatea totală poate fi falsificată prin adăugarea unui strat de suport mai greu, așa că este indicat să citiți cu atenție etichetele pentru a decide cât de calitativ este produsul pe care doriți să îl cumpărați.

De unde cumpărăm mochetă în Timișoara
Fie că sunteți în căutarea unei mochete pentru trafic intens sau că aveți nevoie de mochetă pentru camera copiilor, fie ca doriți să achiziționați mochetă la metru, sau mochetă dormitor, aveți la dispoziție o mulțime de magazine în Timișoara. Deși varianta achiziționării online a unei mochete poate fi mai avantajoasă pentru mulți, alegerea mochetei trebuie facută, după părerea noastră, în magazin. Atunci când ajungeți să o vedeți, să o atingeți, puteți afirma cu certitudine dacă este sau nu mocheta perfectă pentru camera în care va fi amplasată. În plus, mocheta trebuie amplasată perfect în cameră, acoperind toată pardoseala rece. Alegerea unei mochete pe dimensiunea camerei este soluția cea mai bună.

Cum curățăm mocheta
Multe persoane sunt reticente la folosirea mochetei în spațiile de locuit și nu numai, deoarece sunt îngrijorate de modalitatea de curățare a acesteia. Există însă o mulțime de opțiuni care vă permit să curățați în mod eficient mocheta. Puteți apela la servicii profesionale de curățenie sau cumpăra detergenți pentru curățarea suprafețelor acoperite cu mochetă. Indiferent de modelul ales, de culoarea și tipul de material din care aceasta este confecționată, credem că o pardoseală caldă este soluția optimă pentru o locuință.

Acoperind o pardoseală sau înfrumusețând o cameră, o mochetă poate transforma cu totul aspectul camerei unde aceasta este amplasată.

Sursa foto: evo-concept.eu

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • EM Inbound Timisoara - agentie de marketing online cu focus pe SEO. Oferim companiilor posibilitatea de a-si creste vizibilitatea in mediul online prin creare de continut unic, creare de continut si campanii pe Social Media, promovare prin campaniile de Google Ads si optimizare SEO.
  • Timisoara
  • 0770470210

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro