Cum sa alegem canapeaua-pat

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 2 saptamani
Vizualizari
3011

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Canapeaua-pat nu mai este un element practic si mult folosit ca si in trecut. Dar totusi, putem gasi o gama larga de canapele-pat potrivite nevoilor noastre in modele actuale. Acestea nu mai sunt canapele incomode ce se transforma intr-un pat incomod.

Acum putem alege diferite modele, forme, culori si sisteme de strangere mai usoare. In momentul in care decidem sa cumparam o canapea-pat trebuie sa tinem cont de spatiul disponibil. Deoarece o canapea-pat este de obicei voluminoasa (structura principala fiind de o piesa), este foarte important sa masuram bine locul unde avem de gand sa o punem, sa nu avem suprize neplacute cand vrem sa o deschidem.

Alt factor important e sa stim exact pentru ce avem nevoie de canapeaua-pat, deoarece in functie de structura si material se poate folosi mai mult sub forma de canapea sau ca pat. Daca o vom folosi zilnic si ca pat este recomandabil sa cumparati una cu sistem clic-clac, deoarece e mai practic pentru schimbarea utilizarii (din canapea in pat si invers).

Filtre

Categorie articol: Mobila si accesorii