Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Cum mobilam casa

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 3 ani si 1 luna
Vizualizari
1478

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Cu totii ne dorim apartamente sau case cat mai spatioase pentru a reusi sa ne depozitam intreaga garderoba. Dar de cele mai multe ori realizam ca avem multe haine si dulapurile nu sunt suficiente pentru depozitarea lor. In acest moment intervine problema: ne dorim spatiu mult sau mobila unde sa tinem hainele. In locatiile care ne confera spatiu suficient inlocuim mobila clasica cu dressinguri, prevazute cu suficiente spatii de depozitare pentru hainele si incaltamintele intregii familii.

Pentru garsoniere sau apartamentele mici se pot amenaja dulapuri suspendate care sa fie amplasate cat mai aproape de tavan. In acest fel spatiul este folosit eficient, iar senzatia de micsorare al spatiului este eliminata. Desigur in acest caz daca sunteti o persoana mai mica de inaltime va trebui sa achizitionati o scarita pentru a ajunge la dulapurile suspendate.

Filtre

Categorie articol: Amenajari, Mobila si accesorii

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/