Cum amenajam spatiile mici

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
2539

Voteaza & Distribuie

Prezentare

In casele si spatiile mici, principalul inconvenient e lipsa de spatiu pentru depozitarea lucrurilor. Chiar asta este problema ce face asa de dificila mentinerea ordinii si ca o consecinta directa afecteaza in special decorarea locului, stricand toata armonia. Cum marirea unui spatiu in majoritatea cazurilor este imposibila, cea mai buna solutie este sa recurgem la cateva trucuri, care ne vor ajuta sa traim mai comod intr-un spatiu mic.

- Evita sa zugravesti peretii in culori inchise, deoarece aceste culori fac locul sa para si mai mic. Foloseste culori deschise si luminoase, astfel vei reusi sa faci incaperea sa para mai mare si mai spatioasa.
- Daca iti plac contrastele, obtine-le cu ajutorul mobilierului si a accesoriilor, folosind pentru aceasta mobilier de culoare inchisa, fotolii cu tariterie in culori vibrante sau inchise etc.
- Lumina poate de asemenea sa fie aliatul tau. In acest caz, cum e vorba de spatii mici, ceea ce ne intereseaza este sa inundam incaperea de lumina, in felul acesta facand-o sa para mai mare.
- Studiaza bine spatiul de care dispui inainte de a cumpara mobilierul si fi atent ca acesta sa iti fie util si sa iti permita maximul de depozitare.
- Profita de spatiul de pe pereti si pune pe ei rafturi. Alta solutie ideala este sa pui un raft si deasupra usii, unde sa poti sa depozitezi lucruri pe care un le folosesti zilnic.

Punand in practica aceste cateva trucuri, ai sa iti dai seama ca spatiul tau se mareste ca prin magie.

Filtre

Categorie articol: Amenajari, Mesterul casei