Anunt Diamant Protege Parol

Protege Parol Timisoara si-a inceput activitatea in 1999, fiind astazi unul dintre cei mai importanti distribuitori de accesorii si materiale pentru mobilier si tapiterie din tara, destinate mobilierului si industriei mobilei.
https://www.protege.ro

Cum alegi o electrovalva pentru apa?

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
1800

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Într-un sistem de irigare, electrovalvele sunt responsabile pentru deschiderea și închiderea debitului de apă în urma comenzilor unui programator. Prin urmare, alege această electrovană apă normal închisă 3/4, deoarece controlul debitului de apă va depinde de ea. Simplificând, electrovana este un robinet, dar în loc să aibă o deschidere manuală, are o deschidere care depinde de un semnal electric trimis de programator. Există mai multe tipuri de electrovane de apă, iar 99% dintre cele instalate în parcuri și grădini sunt electrovane cu membrană.

Domeniul de aplicare al electrovalvei acoperă în principal sistemele de alimentare cu gaz, alimentare cu căldură și alimentare cu apă. Cu toate acestea, electrovalva este utilizată nu numai în procesele de fabricație, ci și în viața de zi cu zi. Sistemele de ventilație, aer condiționat, condensat cu abur funcționează cu succes atunci când se utilizează supape. Datorită electrovanei, la un anumit moment, este ușor să alimentezi apă, să acționezi centralele, să controlezi sistemul de încălzire, să dozezi, să amesteci, să scurgi apa.

Unul dintre cele mai importante elemente de închidere Unul dintre cele mai importante elemente de închidere ale sistemului de control și siguranță pentru conductele de apă este electrovana normal închisă 3/4. Are un design tradițional cu supape care este controlat de la distanță prin semnale electrice. Aceste semnale merg direct la bobina solenoidului, care la rândul său schimbă modul supapei electromagnetice din poziția „deschis” în poziția „închis”.

În complexele industriale, electrovanele sunt adesea utilizate cu capacitatea nu numai de a opri conducta, ci și de a o regla prin schimbarea secțiunii transversale. Pentru aceasta, sunt utilizate cel mai adesea supape de închidere echipate cu discuri rotative. De asemenea, este posibil să se instaleze un robinet cu un solenoid în cazul instalării unor sisteme de protecție. Datorită acestui fapt, este posibil să se evite defecțiunile sistemului atunci când unul dintre parametrii săi este modificat critic.

Electrovana apă normal închisa ¾ cu membrană electromagnetică (solenoidă) este proiectată pentru a controla automat fluxul de apă, alte lichide cu vâscozitate de până la 40 cSt și gaze care nu sunt agresive pentru materialele utilizate. Electrovana este deschisă și închisă utilizând o membrană elastică încorporată, ceea ce face posibilă utilizarea unui solenoid cu putere de 230 V. Controlează bobina tubului de impuls, prin care mediul de lucru intră în spațiul supra-membranar. Corpul și capacul corpului sunt realizate din alamă sanitară, iar părțile interne sunt din oțel inoxidabil. Temperatura maximă de funcționare a mediului transportat este de până la +140 de grade C, iar presiunea maximă de lucru de până la 15 bar și cea minima de 0,1 bar. Tensiunea de alimentare a electrovanei este de 230 V curent alternativ.

Electrovana apă normal închisa ¾ este un tip de supapă de închidere în care poziția închisă este menținută dacă nu se aplică tensiune bobinei de inducție. Când tensiunea este aplicată bobinei de inducție, supapa se deschide și fluxul mediului de lucru trece prin ea. Când tensiunea de comandă este deconectată, supapa se închide automat și întrerupe curgerea mediului de lucru în conductă.

AplicareElectrovanele compacte sunt conectate la termostate sau la alți senzori, care sunt de obicei folosiți pentru a opri fluxul de apă (aer). Electrovanele de acest tip pot fi utilizate pentru a lucra cu apă, inclusiv apă potabilă, cu uleiuri ușoare și benzină.
Instalare

De regulă, electrovanele sunt plasate după filtru. Acestea sunt instalate astfel încât săgeata de pe corpul supapei să fie orientată în direcția de alimentare cu apă, în orice poziție față de axa conductei, și cu toate acestea, nu este de dorit ca acționarea electromagnetică să fie în partea de jos. Acestea încep să lucreze normal când sunt complet conectate, cu apă și electricitate.

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc. si suport clientului pentru o promovara de calitatea in mediul online si SEO
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/