Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc. si suport clientului pentru o promovara de calitatea in mediul online si SEO
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Cum alegi acoperișul perfect pentru casa ta?

Cum alegi acoperișul perfect pentru casa ta?

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1838

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Atunci cand vrei sa acoperi o casa, te lovesti de o multime de optiuni, care mai de care mai interesante. Acoperis tabla, acoperis tigla, acoperis bituminos sau chiar solutii mai rustice, cum ar fi acoperisul de stuf, toate reprezinta optiuni ce pot parea bune. Evident, exista o solutie perfecta pentru tine iar pentru a ajunge la ea trebuie sa stii ce sa ceri de la acoperisul pe care il montezi.

Iata, asadar, cateva elemente care conteaza in momentul in care alegi acoperisul:

  • - Greutatea mica. Este bine ca acoperisul sa fie usor, pentru a nu apasa prea mult pe structura casei. Daca alegi o casa cu o structura usoara, cum ar fi cea din lemn, este mult mai indicat sa optezi pentru acoperisuri metalice. Tigla ceramica, spre exemplu, are o greutate de pana la 10 ori mai mare decat tigla metalica, ceea ce inseamna o greutate extrem de mare pe care casa trebuie sa o suporte.
  • - Confortul oferit de acoperis. Acoperisul trebuie sa asigure un confort total si sa izoleze foarte bine. Cu toate astea, trebuie sa poata fi ventilat, in asa fel incat sa nu acumuleze apa si defecte de structure. Din punct de vedere al izolatiei, acoperisul de tigla ceramica pare a fi cea mai buna varianta.
  • - Rezistenta. Nu iti doresti sa schimbi acoperisul odata la cativa ani. Acesta trebuie sa reziste o viata, ceea ce inseamna ca trebuie sa te orientezi in functie de garanta oferita de producator si de proprietatile materialelor. Un acoperis din tigla ceramica poate sa reziste cu usurinta peste 100 de ani, in timp ce un acoperis metalic rezista aproximativ 50. Vrei sa locuiesti doar tu in casa sau vrei sa o lasi mostenire nepotilor? Tu stii cel mai bine care sunt elementele de care ai nevoie.
  • - Cat de usor se curata. Mentenanta in timp conteaza si ea foarte mult. Este bine sa te orientezi spre acoperisuri care se curata usor si care rezista la zgarieturi si la ultraviolete, astfel incat sa arate bine pe termen lung si foarte lung.
  • - Culoare. Gratie tehnologiilor moderne, astazi se pot achizitiona acoperisuri de culori foarte variate. Cel mai bine insa, este sa optezi pentru culoarea clasica, caramizie, deoarece este cea mai naturala.

Filtre

Categorie articol: Amenajari

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Oferim promovare on-line si SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/