Cu ce sa inlocuiesti vechiul cos de fum?

Cu ce sa inlocuiesti vechiul cos de fum?

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1255

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Siguranta este un criteriu urmarit in toate produsele oferite de industrii. Atunci cand se face referire la sisteme de incalzire, componentele acestora necesita optimizare, astfel incat membrii familiei sa fie feriti de orice accidente ar putea surveni din cauza neglijentei. Pentru a se evita situatiile care pot afecta calitatea vietii, este recomandata instalarea unui cos fum inox.

Avantajele cosurilor de fum din inox

Cand sistemele de incalzire au inceput sa capete forme modernizate si apreciate de milioane de oameni, sobele si semineele au patruns in locuintele tot mai multor semeni . Aceste bunuri stau in prezent la baza confortului personal din iernile friguroase, lucru datorat in buna masura puterii calorice degajate de acestea pe tot parcursul functionarii.

Fabricat cu ajutorul tehnologiilor cele mai avansate, acesta se combina cu materiale puternice pentru a putea evacua cu usurinta fumul cumulat pe parcursul arderii combustibilului. Unul din principalele avantaje ale cosurilor de fum din inox este dat de dimensiunea acestora. Diametrele cosurilor de inox sunt cuprinse intre 80mm su 1000 de mm. Pentru un spatiu ce ofera protectie familiei si celor dragi, rezistenta cosurilor de fum este in special relevanta Partea interioara a structurii acestor produse este intarita, motiv pentru care riscul de crapare/fisurare este aproape imposibil. sistemul de evacuare devine sigur indiferent de combustibilul folosit, indiferent daca este vorba de lemn sau de carbuni.

Forma ergonomica si greutatea cosurilor de inox este redusa, fapt pentru care montarea acestuia se poate realiza in timp scurt, indiferent de marimile spatiului.Instalarea poate fi facuta chiar si in locuri mai mici.
Cosul de inox are o presiune de lucru de 200 pa si inglobeaza principalele beneficii ale cosurilor de fum. Acestea vin alaturi de garantii cuprinse intre 10 si 30 de ani (daca cilentul va costata o problema legata de sistemul de evacuare al gazelor).

Urmareste specificatiile tehnice
Alegerea unui cos fum inox potrivit casei tale poate fi destul de complicata, motiv pentru care expertiza specialistilor avizati in domeniul de activitate este necesara. Cu asistenta din partea acestora, sistemul de inox –optimizat pentru siguranta familiei- poate fi montat cu succes.Servicile de mentenanta trebuie efectuate cu regularitate de catre personal specializat.

Complexitatea unui proiect poate defini preturile. Planurile bine organizate si facute din timp vor avea o rata mai mare de succes pentru o perioada de timp mai mare. Cosul de fum din inox este solutia practica si ecologica pentru cele mai multe sisteme de incalzire cu semineu. Spre deosebire de cosurile clasice, cele de inox sunt recunoscute pentru calitatea superioara. Un cos fum inox nu va fi vizitat de cosari cu aceeasi frecventa precum cele de odinioara.

Comanda un cos de fum performant si modern

Seminee Expert este o companie cunoscuta in domeniul distributiei, poroiectarii si instalarii de sisteme de incalzire. Prin cosurile de fum pe care comercializeaza, Seminee Expert adoptata o alternativa de distribuire ce isi are bazele componente in Olanda si Germania.

Aceseaza seminee-expert.ro si descopera oferta completa de sisteme de incalzire performante. Poti lua legatura cu echipa de profesionisti si la +4 0721 280 857, +4 0784 292 820, +4 0744 207 437.

Autor