Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Cresc investitiile în sectorul constructiilor

Detalii

Categorie
Stiri constructii
Modificat
acum 3 ani si 3 luni
Vizualizari
2333

Voteaza & Distribuie

Prezentare

În luna iulie, investiţiile îşi vor continua tendinţa ascendentă, se arată în buletinul de conjunctură pe luna iulie dat publicităţii de Banca Centrală. Soldul conjunctural (+14 la sută) s-a micşorat cu 10 puncte procentuale faţă de iunie, atât datorită ponderii mai reduse a opiniilor favorabile (24 la sută), cât şi creşterii de 2,5 ori a proporţiei răspunsurilor privind restrângerea acestor cheltuieli.

Circa două treimi din numărul respondenţilor nu anticipează modificări ale volumului de investiţii. Efortul investiţional se va intensifica îndeosebi în industria materialelor de construcţii; industria extractivă; industria de maşini şi echipamente, echipamente şi aparate electrice; industria alimentară, a băuturilor şi a tutunului (solduri conjuncturale cuprinse între +26 şi +50 la sută).

Activitatea de investiţii va cunoaşte o nouă restrângere în industria de mijloace ale tehnicii de calcul şi de birou, echipamente, aparate de radio, televiziune şi comunicaţii, aparatură şi instrumente medicale, de precizie, optică şi ceasornicărie (sold al opiniilor: -25 la sută). Nu se vor efectua modificări ale volumului investiţiilor îndeosebi în întreprinderile cu activitate de producţie, transport şi distribuţie a energiei electrice, termice, a gazelor şi a apei calde; edituri, poligrafie şi reproducerea înregistrărilor pe suporţi; metalurgie, construcţii metalice şi produse din metal; mijloace de transport (ponderile variază între 84 şi 96 la sută dintre managerii intervievaţi).

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro