Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal Bucuresti - este un jucător important în domeniul instalațiilor termice, sanitare și de ventilație, cu o experiență de peste 24 ani în domeniu.
https://euro-instal.ro

Credit ipotecar

Credit ipotecar Banca Româneasc

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Vizualizari
25220

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Vrei să-ţi cumperi un apartament, un teren, sa-ţi construieşti o casă sau să ţi-o renovezi pe cea veche? Dacă da, poţi apela la \"Crediul pentru casă\" oferit de Banca Românească în valoare de până la 300.000 de euro, pe o perioadă de până la 25 de ani.

Cele mai importante beneficii ale creditului sunt flexibilitatea - pe o perioadă de până la 25 de ani, accesibilitatea - sunt acceptate mai multe tipuri de venit -, este pre-aprobat în 24 de ore de la solicitare şi sunt acceptaţi co-plătitori.
Produsul oferit de Banca Românească poate avea mai multe destinaţii: cumpărarea, construirea, extinderea sau renovarea unei locuinţe, cumpărarea unui teren şi chiar refinanţarea creditelor cu aceeaşi destinaţie contractate de la alte bănci.

Valoarea creditului

Pentru cumpărarea unei locuinţe sau terenuri, valoarea creditului a fost majorată de la 200.000 la 300.000 euro şi poate fi acordat pe o perioadă de până la 25 de ani.Banca Românească a redus dobânzile, acestea fiind în present de 8,9% pe an pentru creditele în euro, 8,75% pe an pentru cele în dolari şi 17,5% pe an pentru cele în lei.

Ratele lunare sunt egale, valoarea unei rate nu trebuie să depăşească 35% din venitul net al familiei, diminuat cu alte obligaţii financiare. De exemplu, pentru un credit în valoare de 40.000 euro, acordat pe o perioadă de 25 de ani, rata lunară calculată este de 337 euro, iar venitul net minim al familiei trebuie să fie de 962 euro.

Banca acceptă şi alte tipuri de venituri decât cele salariale, cum ar fi cele provenite din chirii, dividente, venituri aferente contractelor de colaborare, sau orice altă sursă care poate fi justificată cu documente legale. De asemenea, pot fi luate în calcul şi veniturile membrilor de familie sau ale coplătitorilor, dacă solicitantul doreşte aceste lucru.

Perioadă de graţie

Pentru creditele de construcţie şi extindere, Banca Românească accordă o perioadă de graţie de 9 luni, iar la creditele pentru alte destinaţii de 6 luni. Pe durata perioadei de graţie, solicitantul va plăti doar dobânda, nu şi rata creditului.
Clientul poate opta pentru garantarea creditului fie prin ipoteca pe locuinţă sau teren, fie prin certificate de deposit colateral.

Banca Românească acordă credite şi pentru renovarea sau amenajarea locuinţei în sumă maximă de 25.000 euro pe o perioadă cuprinsă între 1 şi 10 ani, fără plata unui avans. Dobânzile pentru acest tip de credit sunt de 9,5% pentru creditele în euro, 9,25% pentru creditele în dolari şi 19,5% pentru cele în lei.

Pentru a fi eligibil, trebuie să aveţi între 20 şi 65 de ani - vârstă până la care creditul trebuie rambursat intergral, venitul minim al familiei să fie de cel puţin 200 de euro pe lună, să aveţi cel puţin şase luni vechime la actualul loc de muncă.

Filtre

Categorie articol: Oferte bancare

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Drubeta-Turnu Severin
https://pfscleaning.ro