Copertine din sticla prin SecuritInternational.ro - alegerea ideala pentru orice intrare

Copertine din sticla prin SecuritInternational.ro – alegerea ideala pentru orice intrare

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 saptamani si 4 zile
Vizualizari
2069

Voteaza & Distribuie

Prezentare

SecuritInternational.ro este nu mare producator de geamuri si oglini de pe piata romaneasca. Inca de la infiintarea sa in anul 1991, compania a avut timpul necesar sa se experimenteze in domeniul respectiv si sa intreprinda cunostinte noi. Asadar, SecuritInternational pune la dispozitie copertine din sticla de calitate superioara si la un pret avantajos pentru fiecare client.

Cu ajutorul SecuritInternational.ro aveti ocazia sa va amenajati casa cu stil asa cum va doriti in functie de necesitati si preferinte. Daca va doriti si alte produse pentru modernizarea locuintei dumneavostra SecuritInternational.ro va asteapta cu produse variate: copertine din sticla / balustrade din sticla / compartimentari din sticla / usi din sticla / pereti din sticla / pardoseli din sticla / mobilier din sticla / scari din sticla.

Protectie si siguranta oferite de copertine din sticla prin intermediul SecuritInternational.ro


Daca va doriti copertine din sticla, SecuritInternational.ro va sta la dispozitie cu o gama variata de produse in functie de preferintele dumneavostra. Astfel, daca va alegeti instalarea de copertine din sticla trebuie sa stiti ca este o tehnica moderna si eleganta, ce are scopul de a oferii protectie impotriva razelor ultraviolete, a ploii sau a zapezii.

Aceste copertine din sticla sunt mult mai rezistente, oferind siguranta datorita sticlei securizate. Cu ajutoul sticlei, casa dumneavostra va avea un aspect deosebit prin produsele noi pe care le alegeti pentru a imbunatati sufletul locuintei. Aceste copertine din sticla sunt alegerea ideala pentru a fi instalate la intrarile locuintelor, la bloc, centre comerciale, instuturiile private sau institutiile publice. Astfel, noua metoda moderna de acoperire a variatelor suprafete au avantajul de a imbina elementul de functionalitate cu cel de siguranta.

Tipurile de copertina din sticla sunt puse la dispozitie in mai multe varinate:

  • copertine din sticla cu sistem de prindere spider – cu ajutorul acestui sistem, suprafata care se vrea acoperita poate fi de dimensiuni mai mari, iar sticla se fixeaza prin intermediul unor elemente de prindere si pozitionate pe bare orizontale ce sunt prinse in tavan sau pe un schelet metalic; clientul poate alege sticla securizata, clara, ultraclara, sablata, colorata sau serigrafiata;
  • copertine din sticla cu sistem de prindere tip talpa – aceste copertine au rol de protectie a peretilor si a intaririlor sau de acoperire a variatelor cai de acces in diferite locuri;
  • copertine din sticla cu sistem de prindere tip ancora – reprezinta alegerea ideala pentru a oferii protectie si siguranta unei suprafete, datorita sticlei securizate disponibila sub modele si grosimi in fuctie de preferintele clientului;
  • copertine din sticla cu sistem de prindere tip sabie – aceste copertine reprezinta un produs creativ, rezistent si foarte usor de montat in locurile unde se doreste protectia de ploaie, razele soarelui sau de zapada.

Cum se achizitioneaza copertine din sticla securizata de la SecuritInternational.ro?

Daca va doriti copertine din sticla de diferite grosimi si modele, atunci SecuritInternational.ro va vine in ajutor cu o gama diversificata astfel de produse. SecuritInternational.ro este alcatuita dintr-o echipa de profesionisti, ce au scopul de a executa lucrari ca la carte.

Pentru comenzi puteti accesa site-ul securitinternational.ro unde aveti posibilitatea de a plasa o comanda online sau la numarul de telefon: 0213213177.

Autor

Filtre

Categorie articol: Amenajari