Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc. si suport clientului pentru o promovara de calitatea in mediul online si SEO
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Containerele din material plastic

Containerele din material plastic

Detalii

Telefon
0730712231
Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
914

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Containerele din material plastic


Containerele din material plastic au devenit in prezent cel mai utilizat accesoriu din dotarea gospodariei, privind colectarea gunoiului menajer. Ca beneficii principale ale acestora trebuie sa consideram greutatea redusa, manevrabilitatea usoara si costurile scazute de achizitie. Proiectate pentru asigurarea stabilităţii de formă şi a manevrării simple.

Pentru confecţionarea lor sunt utilizate numai granulatele HDPE (polietilenă de înaltă calitate). Motivul este asigurarea durabilităţii îndelungate, rezistenţei la intemperii climaterice (în special temperaturi joase şi razele UV) şi la numeroase substanţe chimice.
- Polietilena poate fi reciclată de asemenea fără probleme.
- Aceste containere corespund cu normativele DIN 30700 / EN 840, inclusiv echiparea cu blocajul pentru copii.
- Toate roţile sunt rotitoare, două dintre ele sunt prevăzute cu frână.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro