Anunt Gold Servicii de deratizare in Caras-Severin

Firma TNG TOX specializata pe servicii de deratizare, dezinfectie si dezinsectie, presteaza servicii profesonale in judetul Caras-Severin. Preturile sunt personalizate si se vor furniza dupa o constatare la fata locului.

Constructor de piscine

Constructor de piscine

Detalii

Categorie
Anunturi prestari servicii
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1350

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Constructor de piscine

Fie ca este vorba de sezonul cal sau rece, o piscina este mereu o atractie pentru persoane de toate varstele. Daca doriti sa construiti o piscina in stil modern sau clasic, aveti nevoie de un constructor de piscine cu experienta, pentru a beneficia de consultanta pentru alegerea optima. Daca pentru dumneavoastra este important raportul calitate pret, echipa de la Giardini Toscana Piscine din Timisoara va pune la dispozitiei servicii de consultanta si executie de piscine. Avem peste 10 ani de experienta in realizarea piscinelor atat pe teritoriul Romaniei cat si in tari din Europa. Preturile sunt personalizate si se pot calcula dupa o intalnire in locul in care doriti sa amplasati piscina.

Pe langa serviciile pentru constructii de piscine rezidentiale, oferim si amenajari spatii verzi la preturi personalizate.

Anunt Gold Relocari in Timisoara

Fata cu Mutari din Timisoara ofera servicii de relocari in Timisoara, judet dar si in orasele din tara. Suna acum pentru ofertare personalizata pentru servicii de mutari - relocari - reorganizari spatii pentru firme si persoane fizice - transport - impachetari - despachetari.