Constructiile moderne se bazeaza pe eficienta produselor din otel

Constructiile moderne se bazeaza pe eficienta produselor din otel

Detalii

Social links
Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 1 saptamana
Vizualizari
1412

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Urbanizarea rapida a avut ca efect dezvoltarea unor orase moderne care asigura zone civilizate atat pentru agrement cat si cu scop practic, fapt ce a dus la cresterea cererii de otel.

Proprietatile sale de rezistenta si ductilitate fac ca produsele din otel sa fie des utilizate pentru realizarea structurilor de medie si mare inaltime. Aceste constructii avand ramificatii in toate domeniile noastre de activitate, incepand de la cel casnic, destinat uzului propriu si terminand cu cel industrial sau agro-zootehnic.

Ductilitatea otelului se refera la capacitatea acestuia de a se deforma plastic fara sa se rupa. Aceasta caracteristica permite ca otelul sa fie tras sau laminat pentru a obtine produse lungi si subtiri si este influentata atat de cantitatea de carbon continuta, cat si de tratamentele de recoacere si calire la care acesta este supus.

Aceste produse din otel atat de vitale pentru orasele moderne pot fi impartite in:
- produse lungi: teava patrata,rectangulara sau rotunda, bare, corniere, profile T, U, I si H
- produse plate: tabla neagra, zincata, decapata, striata si platbande

H Metal comercializeaza astfel de produse metalurgice, de cea mai buna calitate, care sunt livrate insotite de certificat de calitate.

De-a lungul timpului otelul si-a demonstrat avantajele ca material de constructie utilizat pentru realizarea de cladiri celebre, in intreaga lume.

Caracteristicile pe care le are face ca acest material sa fie preferat de arhitecti pentru cladirile multietajate.
In sectorul constructiilor multietajate beneficiile otelului depind in mare masura de natura “rapida” a procesului de constructie. Viteza mare de constructie duce la beneficii financiare, de management si logistica.

Ca o completare a faptului ca este un material structural versatil si adaptabil, otelul ofera posibilitatea de exprimare arhitecturala. Un material de buna calitate este vital, pentru ca afecteaza performanta structurala, costurile, usurinta in constructie si, poate cel mai important, aspectul cladirii.

Filtre

Categorie articol: Amenajari