Construcţii industriale pentru depozite, spații comerciale, fabrici de producție

Construcţii industriale pentru depozite, spații comerciale, fabrici de producție

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 10 luni si 3 saptamani
Vizualizari
321

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Cadrul de susținere al construcțiilor industriale este asamblat din secțiuni de oțel laminate la rece, zincate pentru a proteja împotriva influențelor agresive ale mediului. Structura din oțel permite implementarea oricărui aspect intern, inclusiv absența completă a coloanelor și partițiilor interne. Fabrici, ateliere, depozite, spații comerciale toate le poți avea cu economii maxime. Costul pe metru pătrat al cadrului unei construcții industriale este de câteva ori mai ieftin decât tehnologiile de construcții alternative.

Pereți înalți fără coloane

Staif Construct combină structuri metalice feroase și profile zincate, astfel încât dimensiunile clădirii să se potrivească clientului. Se iau în considerare toate sarcinile de producție în etapa de proiect și astfel, nu vor exista probleme cu instalarea echipamentului.

Economii la lucrările de fundație

Construcția industrială din structuri de oțel este de 8 ori mai ușoară decât o clădire similară din cărămidă și de 2 ori mai ușoară decât o clădire din beton spumos. Greutatea specifică redusă garantează costuri minime pentru lucrările de fundație. O fundație superficială este potrivită pentru anumite construcții din oțel și astfel economiile la lucrările de fundație pentru construcții industriale, sunt de până la 40%.

Structuri de închidere izolate

Pentru climatul rece, investițiile în izolarea termică a unei construcții industriale sunt cele mai bune posibile, deoarece izolația termică va păstra căldura generată în interior. Izolația termică ridicată a construcțiilor este asigurată de panourile de închidere stivuite, și datorită asamblării ermetice, scurgerile de căldură sunt complet excluse.

Construcții industriale spațioase și luminoase

Lucrările la o construcție industrială, de regulă, încep cu dezvoltarea unui proiect individual. Staif Construct iți poate crea un spațiu interior optim, fără coloane și pereți despărțitori. Calculul precis pentru perioadele cu zăpezi, vânt și sarcinile de producție vor reduce la minimum riscurile și nevoia de reparații. În proiect este inclusă toată documentația necesară construcției industriale.

Aspect estetic și interior

Acoperirea fațadelor construcțiilor industriale poate fi făcută în culorile mărcii tale. Pentru materialele de acoperire a construcțiilor industriale, poți alege o schemă de culori dintr-o paletă de culori sau o acoperire colorată texturată care imită orice material. Placarea interioară a clădirilor este realizată din tablă profilată zincată și are un aspect estetic îngrijit.

Auto-asamblare

Construcțiile industriale mici sunt asamblate fără echipamente speciale pentru îmbinări cu șuruburi autofiletante, fără burghie și sudură. Staif Construct dispune de propria echipă de construcții și nu va fi dificil să asambleze o construcție cu toate elementele de fixare, conform documentației.

Costuri minime de iluminare

La crearea de construcții industriale se acordă o mare atenție utilizării maxime a iluminării interioare. Acesta este modul în care se poate atinge obiectivul principal - creșterea productivității și reducerea costurilor de operare.

Spațiu fără coloane. Structurile metalice permit crearea de construcții industriale fără coloane interioare și pereți despărțitori în interior.
Spații amenajate la etaj. La mezanin, este posibil să se organizeze spații de birouri pentru gestionare la un cost minim. Spațiile interioare tehnice din construcția industrială vor asigura toate nevoile de producție ale personalului și procesele tehnologice.

Autor