Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc. si suport clientului pentru o promovara de calitatea in mediul online si SEO
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Consi Desing

Detalii

Adresa
Bucuresti, Bucuresti, Strada Panduri, nr. 141
Telefon
0725518620
Categorie
Firme constructii si executie
Modificat
acum 8 ani si 1 luna
Vizualizari
1059

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Consi Desing Bucuresti


Activeaza in domeniul constructiilor, avand principal obiect de activitate - Lucrari de constructii cladiri rezidentiale si nerezidentiale. Ofera clientilor servicii in constructii – amenajari constructii, instalatii sanitare, termice, electrice, reconditionari constructii. Executa lucrari in calitate de antreprenor / subantreprenor colaborand cu parteneri din diverse specializari in realizarea si fnalizarea proiectelor.


Servicii: Executie fundatii, zidarii, anvelopari, invelitori; finisaje cu glet; placari, compartimentari, tavane cu sistem rigips; instalatii electrice, sanitare, termice; sape elicopterizate, placari cu mocheta, linoleum, parchet, gresie, marmura; vopsitorii, zugraveli; consultanta.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie in Timisoara - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro