Anunt Gold Amenajari spatii verzi in Timisoara

Firma Vasi Gradinaru din Timisoara presteaza servicii de amenajari spatii verzi. Intretinerea spatiilor verzi se pot face periodic, prin semnarea unui contract de prestari servicii, astfel clientul va beneficia de preturi foarte atractive.

Confectii metalice

Confectii metalice

Detalii

Telefon
0768084477, 0768011455
Categorie
Anunturi prestari servicii
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
1377

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Confectii metalice


Realizam proiectarea si executia unei game complexe de confectii metalice.

Hale industriale
Constructiile cu structura metalica sunt unele dintre cele mai eficiente si rapid de dezvoltat. Ele sunt folosite pentru ridicarea de hale industriale, hale de productie, hale de depozitare, cladiri de birouri si altele.

Garduri

Gardul este un element necesar si foarte important pentru orice cladire sau locuinta oferind locatarilor un plus de siguranta si un aspect ingrijit si de asemenea placut.

Porti

Portile metalice executate din fier forjat sunt unele dintre cele mai de calitate porti, ele fiind folosite cel mai des ca solutii rezidentiale sau industriale.

Usi garaj

Oferim spre comercializare, asiguram montarea si la cerere executam o gama larga de usi de garaj din diferite materiale, de diferite modele si dimensiuni. Usile de garaj sunt foarte bine izolate avand o grosime considerabila. Puteti opta intre procurarea unei usi de garaj automate sau usa de garaj semiautomata.

Anunt Diamant Curatenie dupa constructor

PFS Cleaning ofera servicii de curatenie dupa constructor in Timisoara, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Targu Jiu, Oradea, folosind solutii de curatenie profesioale si echipamente pentru a elimina definitiv praful si urmele de vopsea sau ciment lasate in urma de constructor.
https://pfscleaning.ro/contact/