Confectii metalice din fier forjat

Detalii

Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 2 luni si 2 saptamani
Vizualizari
2360

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Firma Ferrobrand, lider pe piata din Romania, produce si comercializeaza din fier forjat la preturi de exceptie: porti, garduri, balcoane, grilaje pentru ferestre si usi, copertine, mobilier si galerii, obiecte decorative.

Eficienta maxima a confectiilor cat si a constructiilor bazate pe structuri metalice permite economia maxima de material si forta de munca usurand munca cat si eficientizarea timpului necesar asamblarii constructiilor metalice.

Datorita avantajelor pe care le prezinta, elementele metalice se pot utiliza la realizarea celor mai variate structuri metalice.

FerroBrand. recomanda folosirea confectiilor metalice oriunde exista cerinte deosebite privind marimea incarcarilor, a rezistentei in timp cat si minimizarea greutatii proiectelor.

Calitatea lucrarilor e garantata atat de materialele de calitate, de echipamentele moderne cat si de echipa de profesionisti bine pregatita

Materiile prime folosite sunt importate direct de la cunoscutul producator Ekip Ferforje, unul dintre cei mai mari exportatori de profil din lume si sunt completate de facilitati de productie de ultima generatie, constant innoite si imbunatatite.