Comode TV pentru un living modern

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Vizualizari
1055

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Cauți o comodă TV pentru living? Vezi propunerile, care îl vor transforma și îi vor conferi un stil modern! În set comode TV moderne, industriale sau scandinave.

O seară cu serialul preferat, o dimineață de weekend în compania emisiunii de dimineață la TV sau o după-amiază în familie cu o poveste pe fundal, toate în livingul preferat, care asigură liniște și relaxare. Un living bine mobilat este compus din câteva elemente: un colțar sau o canapea, o măsuță pentru cafea, o comodă sau o vitrină și o comodă pentru televizor. Găsești mai jos câteva propuneri și recomandări, cum să alegi comoda pentru TV pentru living, pentru a fi o decorațiune și un element practic al dotării livingului.

Comodă TV suspendată sau pe picioare?

Până vei începe căutările pentru comoda TV perfectă, gândește-te ce model va fi mai potrivit pentru livingul tău: suspendat sau pe picioare?

Comodele TV supendate sunt alese cu siguranță mai des, deoarece asigură o mai mare libertate în reașezarea mobilierului. Îl poți muta în orice moment și cu 20 de cm, cât și în cealaltă parte a camerei. În cazul comodelor TV suspendate chestiunea este mai complicată, deoarece suspendarea acestora necesită găurirea peretelui. După schimbarea locului comodei TV, în perete vor rămâne orificii mici.

Deși acesta este un anumit inconvenient, merită să analizați achiziția unei comode TV suspendate, deoarece are câteva avantaje. Primul dintre acestea este aspectul modern, care se încadrează perfect în trendurile actuale de interior. Suplimentar, se pretează perfect în încăperile mai mici, deoarece lipsa picioarelor mărește optic spațiul. Comoda TV suspendată facilitează curățenia, vei putea aspira ușor sub ea și vei putea spăla ușor pardoseala. Un alt avantaj important este posibilitatea reglării înălțimii setării televizorului. Centrul ecranului televizorului ar trebui să se afle la înălțimea vederii celor care privesc la TV (sau puțin mai sus, la o distanță mai mare de televizor).

Comode TV moderne

Amenajările contemporane recurg cu siguranță la stilul modern. Asigură spațiu în încăpere, fiecare lucru avându-și locul său, iar încăperea va părea curată și ordonată. Minimalismul este conceptul de bază și în contextul mobilierului. Comodele TV moderne nu au ornamente suplimentare. Frontul lor este neted, adeseori finisat lucios, fără mânerele clasice. Acestea au fost înlocuite de sistemul de deschidere Push To Open sau submânere. În plus, majoritatea comodelor TV moderne oferă lumini LED, care asigură în încăpere o atmosferă plăcută seara și vor sublinia caracterul modern al mobilei.

Comode TV industriale

Stilul industrial își sărbătorește revenirea în stil mare în trendurile de interior. Încăperile amenajate în acest stil au o atmosferă deosebită. Culorile dominante sunt negrul, nuanțele de gri și culorile lemnoase închise. În finisaje poate apărea metalul. Mobila în acest tip de amenajări se prezintă interesant și cu un caracter deosebit. Similar ca în cazul mobilei moderne, efectul amenajării poate fi brut și rece, de aceea merită să vă îngrijiți de accesorii. Comodele TV în acest stil apar preponderent în versiunea pe picioare. Baza lor are formă geometrică și a fost fabricată din placă de lemn sau metal. Atunci când alegem o comodă TV cu picioare, merită să acordăm atenție deosebită lățimii ei. Ar trebui să fie mai mare decât televizorul, astfel se va prezenta bine în interior.

Comodă TV în stil scandinav


Dacă visezi la un living confortabil, luminos, merită să alegi o comodă TV în stil scandinav. Elementul caracteristic al acestui stil sunt picioarele înalte, din lemn. Inserturile din lemn pot apărea și în elementele finisajelor de ex. ale mânerelor. Lemnul face ca încăperea să devină familiară, iar fronturile albe deschid spațiul. Comodele TV în acest stil merită combinate cu alte elemente din aceeași colecție, pentru ca totul să se prezinte coerent.