Comfortex

Comfortex

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 3, Calea Vitan, nr. 225
Telefon
0735494949, 0758494949, 0762494949
Categorie
Firme tamplarie
Modificat
acum 2 luni si 1 zi
Vizualizari
1912

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Comfortex Bucuresti

Comfortex este o firma romaneasca, cu capital integral privat, specializata in comercializarea si montarea sistemelor destinate protectiei solare si umbririi. Comfortex este o companie tanara si dinamica care stie ca pentru a castica o pozitie solida pe piata trebuie sa respecte criteriile si exigentele acesteia, calitatea si profesionalismul fiind cuvintele cheie ale companiei.

Produsele comercializate de societatea noastra sunt: jaluzele verticale, jaluzele fantasy, jaluzele orizontale, jaluzele din aluminiu, jaluzele din pvc, jaluzele din lemn, jaluzele tip rulou, jaluzele romane, jaluzele din bambus, jaluzele tip plisse, jaluzele tip panel, jaluzele pentru ferestre velux, jaluzele exterioare tip rulou din aluminiu-pvc-lemn, rolete, plase contra insectelor, folie pentru geam, usi pliante, glafuri pentru ferestre din pvc si aluminiu, tamplarie din pvc marca Trocal, copertine solare, marchize, winter garten, grilaje si automatizari.

Firma noastra reprezinta cea mai buna alegere pe care o puteti face cand vine vorba de a va decora locuinta sau biroul cu produse destinate atat protectiei solare, protectiei impotriva efractiei cat si a privirilor indiscrete.