ColorMagic.ro – Produse destinate procesului de lacuire lemn accesibile tuturor

ColorMagic.ro – Produse destinate procesului de lacuire lemn accesibile tuturor

Detalii

Categorie
Articole casa si gradina
Modificat
acum 2 saptamani si 5 zile
Vizualizari
1329

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Lemnul este un produs natural si ecologic care datorita farmecului sau unic si caracteristicilor specifice este utilizat la scara larga pentru interiorul si exteriorul incaperilor. Pentru a pastra structurile din lemn in stare buna pentru mai multi ani, trebuie sa avem grija de ele in mod corespunzator, iar pentru asta procesul de lacuire lemn este recomandat de producatori recunoscuti international din domeniul vopselurilor.

Dezavantajele lemnului neintretinut
Lemnul care nu este intretinut cu produse din lac sau grund se colmateaza prin umflarea intermitenta si uscarea straturilor din cauza umiditatii, contaminarii cu diverse microorganisme biologice si distrugerea structurii sub expunerea razelor UV.

Grund cu rol protector pentru lacuire lemn natural
Color Magic va recomanda grundul pentru lemn Sikkens Cetol Novatech si Sikkens Cetol HLS Plus. In afara de rolul lor protector anti-fungic impotriva cariilor si altor factori negativi, aceste tipuri de grund intaresc textura lemnului, precum si straturile acestuia.

Lacuire lemn –Rezistenta si impermeabilitate

Lacuirea lemnului este o modalitate foarte buna de a da o noua viata lucrurilor preferate, iar lacurile sunt substante de acoperire usor pigmentabile, care formeaza pe lemn o pelicula subtire si coloreaza transparent lemnul astfel incat textura ramane vizibila. Datorita permiabilitatii lor marisunt rezistente la apa si in acelasi timp permite lemnului sa respire. Lacurile distribuite de compania Color Magic lupta cu succes impotriva:

  • Umiditatii - Fiind prea mare, aceasta duce la instabilitatea dimensionala a lemnului, care provoaca crapaturi si exfolierea vopselei;
  • Variatiilor de temperatura – Acesteaau influente asupra contractarii sau dilatarii lemnului si provoaca tensiuni in pelicula acestuia;
  • Razelor UV - Provoaca degradarea suprafetei lemnului cat si deteriorarea lui.
  • Smogului si diverselor gaze din zonele industriale – Astfel de factori negativi ai mediului exterior, in combinatie cu ploaia, formeaza acizicare provoaca coroziunea peliculei lemnului.

Lacuire lemn – Rezistenta impotriva intemperiilor si altor afectiuni

Alegeti doar produse de calitate ce pot fi folositeatat pentru suprafete exterioare cat si interioare! Alegeti lacurile pentru lemn produse de compania olandeza SIKKENS ce are o experienta de peste 200 de ani in fabricarea produselor destinate intretinerii si protejarii lemnului. Aceste elemente asigura rezistenta impotriva murdariei, rezistenta la intemperii si uzura.

Lacuire lemn cu produse de la producatori cu renume
Descopera lacurile lemn de la Color Magic la preturi de producator. Fie ca esti profesionist sau pasionat de decorarea suprafetelor interioare, la ColorMagic.ro gasestinumeroase produse pentru protejarea lemnului. Avem intotdeauna cantitati mari de produse, pentru orice proiect de amenajare mic sau mare.

ColorMagic.ro – Un surplus de culoare si siguranta pentru proiectul dvs.
Compania COLOR MAGIC este specializata in comercializarea de produse pentru finisarea suprafetelor fie de exterior, fie de interior. Toti furnizorii si producatorii din magazinul online colormagic.ro sunt specializati si cu o vasta experienta in domeniul vopselurilor.Companiile Levis, Trimetal si Sikkens, toate apartinand concernului Akzo Nobel sunt recunoscute interinational pentru aplicabilitatea cu care produsele lor sunt achizitionate de numerosi fascinati de lumea fascinanta a culorilor COLOR MAGIC.

Va stam permament la dispozitie prin asistenta de specialite la numarul de telefon 0724336280.

Autor

Filtre

Categorie articol: Amenajari